P&G MS v hokeji_CZ

Ďalekohľady – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Konus
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné ďalekohľady. Cenových hitov v kategórii ďalekohľady máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší ďalekohľady? Potom sa pozrite do kategórie lacné ďalekohľady.
1 položka
Konus monokulár Konusmall 10× 25 - Ďalekohľad Varianty
3,7
Konus monokulár Konusmall 10× 25
Ďalekohľad monokulárny, 10× zväčšenie, priemer objektívu 25 mm, dioptrická korekcia, hmotnosť 60g
Cenová bomba
15,62 € Ušetríte 1,58 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTadh6
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Každý poslucháč hudby, ktorý to s počúvaním myslí vážne, rieši problém, ako to všetko prepojiť. Úlohu takého centra skvele zastáva zosilňovač Bose Music Amplifier.
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Dontop Optics je synonymom pre kvalitné optické zariadenia ako ďalekohľady, teleskopy a ďalšie, ktoré kúpite za rozumnú cenu. V našom článku sa zameriame na to prvé, teda ďalekohľady. Chodíte radi do prírody, za kultúrou, na šport? Vo všetkých týchto situáciách sa...
Presné meranie je spôsobom, ako pri stavebných prácach ušetriť čas a v konečnom dôsledku i peniaze. A základom presného merania je to správne vybavenie. Presne také ponúka spoločnosť Bosch, ktorá predstavila niekoľko noviniek vo svojom portfóliu. Čo všetko vedia a na...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií