AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

JAR All in One Lemon 384 ks

Zobraziť katalóg
JAR All in One Lemon 384 ks
Tablety do umývačky – gélové, All in 1, 384 ks v balení - 0,16 €/tableta
Kód:  MYC051s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAR All in One Lemon 384 ks

Objavte kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar

Kapsuly do umývačky riadu Jar All in One kombinujú tekutú a práškovú formu prostriedku na umývanie riadu v jednej kapsuly a dokážu odstrániť aj tie najodolnejšie nečistoty – dokonca mastnotu, ktorá na riade zaschýnala až 24 hodín. Ultra rozpustný obal kapsuly sa rozpúšťa rýchlejšie ako pevné kompaktné kapsuly, takže účinné látky začínajú pôsobiť okamžite a zaisťujú žiarivé a účinné výsledky.

vypnuté
Jar Platinum

Vyskúšajte kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Platinum, ktoré sú ešte účinnejšie.
S kapsulami do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One spoznáte najlepšie čistiace účinky Jari. Kapsuly Jar Platinum obsahujú tri unikátne tekuté zložky, ktoré narušujú a odstraňujú zaschnuté jedlo a nečistoty a váš riad – aj umývačku – zanechajú žiarivo čisté.


Pokrokové odstraňovanie odolných nečistôt

Zanechávajú dokonalý lesk

Skvelé na krátke umývacie cykly

vypnuté
Nepřekonatelné účinky při odstraňování odolných zbytků jídla

Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One obsahujú tekuté odmasťovacie látky, ktoré odstraňujú aj odolné nečistoty. Sú také účinné, že dokážu odstrániť aj 24-hodinovú zaschnutú mastnotu a odolné nečistoty.

vypnuté
Zanechávají úžasný lesk

Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One odstraňujú mastnotu a nečistoty a zabezpečujú, aby bol váš riad po každom umývacom cykle žiarivo čistý.

vypnuté
Skvelé pre krátke umývacie cykly

Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One sa rozpúšťajú rýchlejšie ako kompaktné pevné kapsuly, takže pôsobia dlhšie aj pri krátkych umývacích cykloch.

Rad kapslí do automatickej umývačky riadu Jar

Tipy na účinné umývanie

Ako sa kapsuly Jar Platinum líšia od ostatných výrobkov Jar?
Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One sú prémiovým výrobkom pre zákazníkov, ktorí majú výnimočne vysoké požiadavky na čistotu, najmä ak ide o odstraňovanie zaschnutého jedla a prevenciu usadzovania mastnoty v umývačke riadu. Jar Platinum obsahuje tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré sú také účinné, že odstraňujú dokonca skrytú mastnotu z umývačky riadu. Medzi prostriedky Jar sú to vďaka celkovo špičkovým čistiacim účinkom a výslednému lesku riadu najúčinnejšie kapsuly do automatickej umývačky riadu.

Prečo sú kapsuly Jar Platinum také účinné?
Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One predstavujú unikátnu kombináciu prášku a tekutiny. Práškový základ kapsúl obsahuje unikátny enzým a bieliaci systém, ktorý vylepšuje čistiace účinky. Tekutá zložka obsahuje super účinné povrchovo aktívne látky, ktoré sa tiež používajú v prostriedku na čistenie umývačiek riadu. Horná časť kapsuly Jar je tekutá preto, že povrchovo aktívne látky sú najúčinnejšie v tekutej forme. Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One sú jediným prostriedkom na umývanie riadu, ktorý zaisťuje trojitý účinok tekutých zložiek – v porovnaní s pevnými kapsulami obsahujú viac odmasťujúci látok.

Ako to, že sa kapsuly Jar Platinum All in One rozpúšťajú rýchlejšie než iné?
Rýchlejšie rozpúšťanie znamená rýchlejšie umývanie. Spotrebitelia nemajú radi, keď po ukončení umývacieho cyklu otvoria umývačku a objavia v nej čiastočne rozpustenú kapsulu. Nielenže zostávajú v umývačke zvyšky, ale znamená to tiež, že sa uvoľnila len časť chemického zloženia. Unikátny obsah kapsúl Jar do automatickej umývačky riadu s tekutou hornou časťou je zabalený do rýchlo sa rozpúšťajúceho obalu PVA. Kapsula sa preto rozpúšťa – a pôsobí – rýchlejšie.

Predlžujú kapsuly Jar Platinum All in One životnosť umývačky riadu? Môžem prestať kupovať prostriedok na čistenie umývačky riadu?
Kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar Platinum obsahujú tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré pomáhajú odstraňovať/zabraňovať usadzovaniu mastnoty. To pomáha predchádzať upchávaniu umývačky. Kapsuly Jar Platinum All in One tiež pomáhajú predchádzať hromadeniu vodného kameňa, neodstránia však vodný kameň, ktorý sa už v umývačke usadil. Preto odporúčame, aby ste aj naďalej používali raz mesačne prostriedok na čistenie umývačky riadu, ktorý už existujúci nános vodného kameňa odstráni.

Pozrite sa na rad tekutých prostriedkov na umývanie riadu Jar


Parametre a špecifikácia

Druh
Multifunkčný Hotovo!
Podľa radu
All in 1 Hotovo!
Počet kusov
384 ks Hotovo!
Podľa konzistencie
Gélové Hotovo!

Druh

Druh
Multifunkčný Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
384 ks Hotovo!

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie
Gélové Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAR All in One Lemon 384 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR All in One Lemon 384 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JAR All in One Lemon 384 db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií