Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

JBL Authentics L16

Zobraziť katalóg
JBL Authentics L16
2,0 1 hodnotení
Reproduktor 6x50W, Bluetooth, NFC, Airplay, aplikácia MusicFlow, DLNA, USB pre nabíjanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ0915k Produktové číslo:  JBLL16SPWLNEU Stránky výrobcu
JBL Authentics L16 Predaj skončil

JBL Authentics L16

Reproduktor JBL Authentics L16 síce na prvý pohľad vyzerá oldschoolovo, ale okrem vzhľadu na ňom nie je oldschoolového nič iné. Pod tradičným povrchom inšpirovaným populárnym JBL Century L100 sa totiž ukrývajú moderné technológie. Vďaka nim sa reproduktor radí k špičke moderných bezdrôtových reproduktorov, ktoré nenechajú žiadneho milovníka hudby chladným. 

Kľúčové vlastnosti

  • pod luxusne prevedeným povrchom nájdete moderné technológie súčasnosti
  • reproduktor naplní vašu domácnosť 300 wattmi energizujúceho hudobného výkonu
  • hudbu môžete streamovať aj prostredníctvom AirPlay a DLNA
  • pod odnímateľným krytom nájdete dva USB porty, ktoré poslúžia na nabíjanie
  • ovládanie je možné pomocou dvoch tlačidiel na hornej strane reproduktora alebo cez mobilné zariadenie
  • samozrejmosťou je vďaka moderným technológiám špičkový hudobný prednes

Moderné technológie v oldschoolovom balení

V 21. storočí je úplne bežný bezdrôtový prenos dát, a na to myslel aj výrobca tohto prístroja. Reproduktor je totiž možné prepojiť pomocou Bluetooth s telefónom, tabletom alebo iným zariadením, kde máte uloženú svoju obľúbenú hudbu. Hudbu možno streamovať aj prostredníctvom AirPlay a DLNA. Ak svoju hudbu máte uloženú na flashdisku, uvítate pod odnímateľným krytom prítomnosť dvoch USB portov, ktoré poslúžia aj na nabíjanie mobilných zariadení. 

Jednoduché ovládanie

Všetko ovládanie reproduktora nájdete na hornej časti prístroja. Ľavým tlačidlom prepínate zdroj zvuku, vpravo sa nachádza otočné tlačidlo pre reguláciu hlasitosti v strede ktorého nájdete aj tlačidlo pre vypnutie / zapnutie. Diaľkové ovládanie k prístroju budete hľadať márne, čo ale výrobca kompenzuje chytrou aplikáciou JBL MusicFlow, pomocou ktorej môžete hlasitosť a tempo prehrávania ovládať priamo pomocou telefónu či tabletu.

Jedinečný hudobný zážitok

JBL Authentics L16 naplní všetky vaše požiadavky na kvalitný hudobný prednes. Od basových frekvencií, ktoré má na starosti integrovaný subwoofer, cez stredné frekvencie až po úplne čisté a zreteľné výšky. To by nebolo možné bez optimalizovaných nízkofrekvenčných a vysokofrekvenčných meničov kombinovaných s pokrokovou 24bit/96kHz elektronikou štúdiovej kvality a DSP na poskytnutie širokopásmového stereo zvuku so širokým stereo vyobrazením. Obohaťte tak svoju domácnosť týmto jedinečným kusom technológie, ktorý ju naplní svojimi dychberúcimi 300 wattmi hudobného výkonu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento produkt vystaven na prodejně v Holešovicích? Děkuji Martin

Dobrý den, k tomuto produktu lze doobjednat bezdrátovou nabíječeku pro mobilní telefony - je to ten rámeček na horní straně soustavy. Je možné přes Váš eshop tuto nabíječku objednat? Pokud ne, můžete mi poradit, kde ji seženu? Děkuji.

když propojím reproduktor s tv optickým kabelem jak potom funguje ovládání hlasitosti? můžu reproduktor zesilovat ovladačem od tv? díky...

Je možné reproduktor propojit s televizi?

Diskusia a poradňa k JBL Authentics L16
Príslušenstvo pre JBL Authentics L16
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Authentics L16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Authentics L16.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií