Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL E25BT biele

Zobraziť katalóg
JBL E25BT biele
4,2 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 16 Ohm, menič 8mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090n3p5 Produktové číslo:  JBL E25BTWHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL E25BT biele

Spríjemnite si každodenný život počúvaním vašej obľúbenej hudby. Tieto slúchadlá sa stanú vaším spoločníkom pri športe, v kancelárii aj na cestách. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu a výdrži batérie až 8 hodín si môžete počúvanie pohodlne užiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové prevedenie využívajúce technológiu Bluetooth
  • Výdrž batérie až 8 hodín
  • Praktická spona na pripevnenie
  • Rýchle prepínanie medzi zariadeniami
  • Trojtlačidlový ovládač s mikrofónom
  • Tri veľkosti nadstavcov do uší

Padnú ako uliate

Slúchadlá JBL E25BT poskytujú pohodlie v podobe bezdrôtového prevedenia a využívajú technológiu Bluetooth 4.1. Vďaka šikovnej spone nespadnú ani pri náročných športových aktivitách. Odľahčené nadstavce do uší dodávané v troch veľkostiach dokonale sedia na svojom mieste.

Pohodlnosť nepozná medze

Slúchadlá možno bez problémov prepojiť s viacerými zariadeniami naraz. Môžete tak pohodlne prepínať hudbu a prijímať hovory bez neustáleho vyťahovania telefónu z vrecka. Aby si vybral skutočne každý, firma JBL poskytuje slúchadlá v štyroch farebných kombináciách.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Nevie náhodou niekto,ako sa vypína toto zariadenie ? Alebo sa to vypína samo keď po nejakú dobu sa to nepoužíva ? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den,sluchatka mi nejdou pripojit k zadnemu zarizeni,zkousela jsem vypnout a zapnout stale hlaska-pripojeni selhalo,ze se mam ujistit zda je v dosahu a zapnute. Dale pak pokud s nekym mluvim, ikdyz si davam mikrofon k ustum,spatne me slysi. Jsem z toho uz nestastna,muzete poradit zda neco muzu nastavit nebo zmenit.dekuji!

Diskusia a poradňa k JBL E25BT biele
Príslušenstvo pre JBL E25BT biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E25BT bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL E25BT fehér.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií