Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL E45BT čierne

Zobraziť katalóg
JBL E45BT čierne
3,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, redukcia šumu mikrofónu, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 32 Ohm, menič 40mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090n3q5 Produktové číslo:  JBL E45BTBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL E45BT čierne


Úplná sloboda počúvania

Bezdrôtové slúchadlá JBL E45BT zaujmú štýlovým dizajnom, kvalitnou izoláciou okolitého hluku a výborným zvukom s bohatými basmi. Súčasťou slúchadiel je štýlový tkaninový hlavový pás, ktorý je veľmi pohodlný na nosenie a zaistí tak komfortné počúvanie hudby či už ste doma, v kancelárii či na cestách.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel JBL E45BT

  • Náhlavné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • 16-hodinová výdrž batérie
  • 2 hodiny pre plné nabitie
  • Plynulé prepínanie medzi zariadeniami
  • Tkaninový hlavový pás
  • Ovládače zvuku na slúchadle
  • 1tlačítkový univerzálny diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Odpojiteľný kábel s konektorom 3,5mm Jack


Funkčnosť a štýl

Maximálny komfort počas počúvania hudby zaistí pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou a luxusné mäkké náušníky s dokonalou izoláciou okolitého hluku. Ak radi cestujete, určite uvítate funkciu, kedy slúchadlá môžete prakticky zložiť, aby nezaberali v batožine príliš veľa miesta. Otočné náušníky potom ocení aj nejeden DJ.


Dokonalá zvuková reprodukcia

Slúchadlá sa postarajú o presnú reprodukciu zvuku naprieč všetkými hudobnými žánrami. 40mm dynamické meniče ponúknu hutný, ale napriek tomu veľmi vyvážený zvuk v celom dynamickom rozsahu od čistých výšok až po hlboké basy. Zvukový výkon oceníte nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri sledovaní filmov a hraní počítačových hier.


Bluetooth a Handsfree

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth zaistí vynikajúcu zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek mobilného zariadenia. Pomocou ovládača, ktorý je umiestnený priamo na náušníku, ľahko zmeníte pieseň, nastavíte hlasitosť, alebo prijmete prichádzajúci hovor bez toho aby ste museli hľadať telefón vo vrecku.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, rozbil se mi kabel od těchto sluchátek a chtěl bych se zeptat, zda se dá dokoupit nebo jsem odkázan pouze na bezdrátový poslech

Dobrý deň chcel by som sa spytat ci by sa tieto sluchadka dali napojiť na Tv a akým spôsobom by to bolo riešene?

Zdravím, je možnost vyzkoušet tato sluchátka někde na prodejně? Vzhled super, popis taky, ale nenašel jsem prodejnu, kde by byla možnost zkoušky, což je u sluchátek nejdůležitější. Děkuji Raichl.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli sluchátka dobře redukují okolní hluk, a jestli jsou dobrou volbou pro denní používání. Děkuji

Hrajou lépe než Apple ear pods?

Diskusia a poradňa k JBL E45BT čierne
Príslušenstvo pre JBL E45BT čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E45BT černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL E45BT fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií