Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

JBL Endurance Dive čierne

Zobraziť katalóg
JBL Endurance Dive čierne
4,0 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, za uši, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 16 Ohm, menič 10mm, výdrž batérie až 8h
Kód:  JJ090t1 Produktové číslo:  JBL ENDUR DIVE BLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Endurance Dive čierne

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Endurance Dive

Počúvanie v daždi alebo počas plávania? Žiadny problém pre bezdrôtové slúchadlá JBL Endurance Dive. S krytím IPX7 slúchadlám nevadí ani ponorenie do vody. Iste oceníte štýlový čierny dizajn, ľahkú konštrukciu a výbornú ergonómiu slúchadiel JBL Endurance Dive. Bezdrôtové slúchadlá sú tak ideálne pre športovcov, ktorým príde vhod elegantná konštrukcia PowerHook. Vďaka nej držia športové slúchadlá na svojom mieste a zároveň sa jednoduchým nasadením zapnú. Cez komfortné bezdrôtové Bluetooth môžete počúvať až 8 hodín bez prestávky. Slúchadlá s mikrofónom JBL Endurance Dive majú aj vlastný MP3 prehrávač, kam sa zmestí až 200 skladieb (1 GB). Prostredníctvom dotykových ovládacích prvkov môžete ovládať prehrávanie, pozastavenie, hlasitosť či poradie skladieb alebo telefonické hovory.

JBL Endurance Dive

JBL Endurance Dive disponujú funkciou handsfree

Jednoducho ovládajte zvuk a vaše telefónne hovory bez použitia rúk a zostaňte v kontakte s ostatnými vďaka integrovanému mikrofónu aj pri vašom tréningu.

JBL Endurance Dive

Výdrž batérie až 8 hodín

Batéria slúchadiel JBL Endurance Dive poskytuje na jedno nabitie až 8 hodín prehrávania hudby. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania si počas 10 minút na nabíjačke zaistíte dostatok energie na 1 hodinu počúvania. Batéria sa úplne dobije v priebehu 2 hodín.

JBL Endurance Dive

Športové slúchadlá JBL Endurance Dive prežijú aj plávanie

Vďaka odolnosti podľa špecifikácie IPX7 môžete športové slúchadlá JBL Endurance Dive zobrať všade so sebou a použiť pri všetkých športoch. Najrôznejšie poveternostné podmienky slúchadlám JBL Endurance Dive nerobia problém a môžete si ich pokojne so sebou vziať aj do bazéna.

JBL Endurance Dive

Vstavaný MP3 prehrávač

Slúchadlá JBL Endurance Dive majú vstavanú pamäť s kapacitou 1 GB, čo je dostatok priestoru na nahranie až 200 skladieb.

JBL Endurance Dive

Jednoduché ovládanie slúchadiel JBL Endurance Dive

Slúchadlá JBL Endurance Dive jednoducho ovládate pomocou dotykových ovládačov, takže nemusíte prerušiť váš tréning.

Kľúčové vlastnosti čiernych športových slúchadiel JBL Endurance Dive

Počúvanie v daždi aj pri plávaní (IPX7)

Komfortné prichytenie cez PowerHook slúchadlá zapne

MP3 prehrávač s pamäťou 1 GB a ovládaním

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth

8 hodín nepretržitého počúvania, 10 min. nabíjania na hodinu počúvania

Vrátane ochranného silikónového puzdra

JBL Endurance Dive

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Za uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Za uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
S MP3 prehrávačom, Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
10 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
8 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
28 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jedno sluchátko hraje méně hlasitě než to druhe.kde může být závada dekuji

Můžete mi prosím někdo prozradit postup jak přesně zamknout sluchátka pro plavání ve vodě. Zkoušel jsem všechny možné i nemožné postupy a prostě to zamknout nejde.Výše popisovaný postup nejde. Kliknu na logo JBL pak podržím 5 vteřin přepne se do režimu MP3 ale zamčené to prostě není, když zmáčknu opět v režimu MP3 a podržím 5 vteřin přepne se do reimu bluetooth prostě psycho :( jinak jsem se sluchátky velice spokojený ale to ovládání je šílené

Dobrý den, jaký je přesný rozdíl mezi typem DIVEa JUMP? Mají obě interní paměť 1GB a mají IPX7?

dobrý den.Může mi někdo poradit jak nahrát mp3 do paměti ,tak aby hrála???? Nahrál jsem mp3 normal přes kabel z PC ale prostě to nehraje

Dobrý den, po zakoupení jsem se dočetl v návodu že v MP3 modu se songy přehrávají vždy náhodně což u audioknih je dost nešťastné, po vyzkoušení mám pocit že to není náhodné ale je tam určitý klíč, který se zobrazuje jako soubor "Playlist" i po připojení sluchátek k počítači, existuje nějaký program na úpravu tohoto playlistu ? Předem děkuji.

Dobrý den, po zakoupení jsem se dočetl v návodu že v MP3 modu se songy přehrávají vždy náhodně což u audioknih je dost nešťastné, po vyzkoušení mám pocit že to není náhodné ale je tam určitý klíč, který se zobrazuje jako soubor "Playlist" i po připojení sluchátek k počítači, existuje nějaký program na úpravu tohoto playlistu ? Předem děkuji.

Dobrý den,poskytují sluchátka při poslechu hudby taky možnost pouštět zvuky z okolního prostředí? Jedná se mi především o jízdu na kole,kdy je potřeba slyšet i zvuk okolí. Mohli byste mi případně nějaké doporučit? Děkuji

dd, je u techto sluchatek limitace na slanou vodu? dekuji za reakci

Dobrý den, mohu se zeptat zda jdou sluchátka nejak zamknout? Při plavání se stále vypínají.

Dobrý den, lze primo do sluchatek nahrat muziku? Abych nemusel při sobě nosit na vodu mobil. Díky

12
Diskusia a poradňa k JBL Endurance Dive čierne
Príslušenstvo pre JBL Endurance Dive čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Endurance Dive černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Endurance Dive schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Endurance Dive schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Endurance Dive fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií