Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL Everest 100 biela

Zobraziť katalóg
JBL Everest 100 biela
2,4 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, ergonomicky tvarované nadstavce do uší, bluetooth, 5,8 mm meniče, 10 Hz - 22 kHz, citlivosť 96 dB, 3 veľkosti výmenných náušníkov
Produkt je lokalizovaný pre SK
79,94 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JJ092a1 Produktové číslo:  JBL V100BTWHT Stránky výrobcu

JBL Everest 100 biela

JBL Everest 100 biela je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Pre všetkých, ktorí hľadajú možnosť, ako si pri najrôznejších pracovných alebo športových činnostiach užívať hudbu sú tu pohodlné a ergonomické slúchadlá, ktoré takmer nič nevážia. Ponúkajú vám legendárny zvuk, dlhodobé pohodlie a bezdrôtovú slobodu. Ak je hudba každodennou súčasťou vášho života, sú tieto JBL slúchadlá tou pravou voľbou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Legendárny JBL Pro Audio zvuk
  • Bezdrôtové pripojenie bluetooth 4.1
  • Funkcia Shari 2.0 na bezdrôtové zdieľanie hudby
  • Vstavaný mikrofón
  • Polymérová Li-ion batéria

Perfektný zvuk

JBL Pro Audio Sound stojí za dynamickým, priestorovým a jedinečným zvukovým prúdom, ktorý uchváti poslucháčov prínosom a neopakovateľným zážitkom. Slúchadlá Everest 100 disponujú 5,8 mm meničmi a pracujú v rámci frekvenčného pásma 10 - 22 000 Hz. V balení nájdete aj micro USB kábel určený na napájanie. Rozširujúcim artiklom je trojaká sada nadstavcov do uší s veľkosťou S, M a L. Vďaka tomu padnú slúchadlá širokému spektru používateľov.

Streamujte hudbu s priateľmi

Technológia bluetooth poskytuje vysoko kvalitné streamovanie hudby z mobilných audio zariadení. Je jedno či je zdrojom zvuku váš mobilný telefón, tablet alebo notebook. Funkcia Shari 2.0 vám umožní zdieľať hudbu, videá a hry s vašimi priateľmi. vstavaný mikrofón se zase postará o ľahký prístup na volanie a celkový dojem podtrhne nabíjacia batéria, ktorá je schopná až 8 hodin prevádzky.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, všiml jsem si akce na koupi sluchátek JBL Everest 100 v bílé barvě za cenu 2.290,-Kč. Bohužel jsem nestihl tato sluchátka pořídit a nyní je máte pouze použité v černé barvě za vyšší cenu. Rád bych se zeptal, jestli plánujete prodej těchto sluchátek opět v podobně výhodné akci (na barvě úplně nezáleží)?

Dobrý den, Bohužel se mi povedlo ztratit jeden špunt a nikde nemůžu najít náhradní k zakoupení. Jaký typ špuntů bude kompatibilní? Děkuji za odpověď, Michal Matoušek

Dobrý den, jsou tato sluchátka kompatibilní i se systémem android? V popisu jsou zmíněny pouze výrobky Apple. Předem děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre JBL Everest 100 biela
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií