Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

JBL Flip 3 squad

Zobraziť katalóg
JBL Flip 3 squad
4,4 3 hodnotení
Reproduktor 2 x 8 W, vstavaný basový port na širokopásmový zvuk, bluetooth, 8 - 10 hodinová výdrž batérie na jedno nabitie, odolnosť proti vode.
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090j1i Produktové číslo:  JBL FLIP3 SQU Stránky výrobcu

JBL Flip 3 squad

JBL Flip 3 je ďalšou generáciou ocenenej série bezdrôtových bluetooth reproduktorov Flip. Prináša výnimočne výkonný zvukový prejav, ktorý vás obklopí stereo zvukom, nech už ste kdekoľvek. Kompaktný reproduktor je napájaný robustnou 3 000 mAh Li-Ion batériou, vďaka ktorej si zaistíte až 10 hodín nepretržitého počúvania.

Reproduktor je vyrobený z kvalitných a štýlových materiálov, vďaka ktorým ľahko odolá striekajúcej vode. Vezmite si JBL Flip 3 kamkoľvek - k bazénu alebo do lesa. Vždy vám dobre poslúži.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné bezdrôtové bluetooth streamovanie
  • 3 000 mAh dobíjacia batéria
  • Mikrofón s reproduktorom
  • Odolnosť proti postriekaniu vodou
  • JBL Connect
  • Štýlové materiály
  • JBL basový menič

Nech hudba znie!

Vďaka jednoduchému bluetooth párovaniu môžete s JBL Flip 3 spojiť až trojicu zariadení a striedavo prehrávať hudbu napríklad v spoločnosti priateľov. Kvalita zvuku je nekompromisná - počujete basy, cítite basy, vidíte basy. O perfektný zážitok sa postarajú externé pasívne meniče.

JBL Connect

Vďaka špeciálnej technológii JBL Connect ľahko vytvoríte celý ekosystém reproduktorov JBL Flip 3, čím si zaistíte naozaj dychberúci zvukový zážitok.

Prepojenie s telefónom tiež umožní viesť pohodlné konferencie. Reproduktor navyše disponuje systémom potláčajúcim šum a ozveny.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám iPhone 7 plus a normálně se připojím a když něco pustím tak to hraje jen v telefonu, ale na ostatních zařízení funguje normálně. Děkuji za radu.

Diskusia a poradňa k JBL Flip 3 squad
Príslušenstvo pre JBL Flip 3 squad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Flip 3 squad.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií