Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

JBL Reflect Flow čierne

Zobraziť katalóg
JBL Reflect Flow čierne
4,4 23 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, prijímanie hovorov, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 102 dB/mW, impedancia 14 Ohm, menič 5.8mm, výdrž batérie až 30h(10h+20h)
Kód:  JJ091b1 Produktové číslo:  JBLREFFLOWBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Reflect Flow čierne

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Reflect Flow

Ľahké bezdrôtové štupľové slúchadlá JBL Reflect Flow v peknej čiernej farbe poskytujú špičkový zvuk a vynikajúcu ergonómiu, vďaka ktorej sú ideálne aj na športové aktivity.
 

Bezdrôtové slúchadlá JBL Reflect Flow čierne s mikrofónom

Kompaktné bezdrôtové slúchadlá s hlasovým asistentom

Pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth 5.0 slúchadlá JBL Reflect Flow ľahko spárujete s vaším mobilným zariadením a vďaka podpore hlasového asistenta môžete pohodlne ovládať prehrávanie skladieb alebo vybavovať telefónne hovory jednoduchým stlačením tlačidla.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Reflect Flow čierne s mikrofónom

JBL Reflect Flow stvorené na pohyb

JBL Reflect Flow disponujú 5,8 mm dynamickými meničmi s frekvenčným rozsahom 20 Hz – 20 kHz, ktoré poskytujú charakteristický JBL zvuk s bohatými basmi. Ergonomicky tvarované silikónové nadstavce v 3 veľkostiach zabezpečia maximálny komfort a stabilné prichytenie, čo oceníte počas pohybových aktivít.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Reflect Flow čierne s mikrofónom

Vodoodolné vyhotovenie

Vďaka certifikácii IPX7 sú Bluetooth slúchadlá JBL Reflect Flow vodoodolné a zvládnu ponorenie do hĺbky 1 metra až na dobu 30 minút. Neublíži im ani dážď, striekajúca voda a pot, takže sú vhodné na outdoorové aktivity či relax pri vode.

Bezdrôtové slúchadlá JBL Reflect Flow čierne s mikrofónom

Nenechajte sa rušiť okolitým hlukom

Funkcia Ambient Aware slúchadiel JBL Reflect Flow zvýši hlasitosť okolitých zvukov, vďaka čomu budete mať prehľad o tom, čo sa okolo vás deje, zatiaľ čo technológia TalkThru znížením hlasitosti hudby umožní komunikovať s okolím bez toho, aby ste si museli slúchadlá BL Reflect Flow zložiť z uší.

Až 30 hodín počúvania

Vstavaná batéria slúchadiel JBL Reflect Flow zaistí až 10 hodín prehrávania so zapnutým Bluetooth. Doba dobitia nezaberie viac ako 2 hodiny a iba 15 minút v nabíjačke postačí na 1 hodinu počúvania. Ak ani to nestačí, praktické nabíjacie puzdro s funkciou powerbanku poskytne energiu na ďalších 20 hodín prehrávania.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL Reflect Flow

Ergonomický dizajn v čiernej farbe

5,8 mm dynamické meniče s vysokým zvukovým výkonom

Frekvenčný rozsah 20 Hz – 22 kHz

Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0

Funkcia Ambient Aware a TalkThru

Vodoodolná konštrukcia (IPX7)

Výdrž batérie 10 hodín (+ 20 hodín v nabíjacom puzdre)

Funkcia rýchleho nabíjania

Integrovaný citlivý mikrofón

Ovládanie pomocou hlasového asistenta

Bezdrôtové slúchadlá JBL Reflect Flow čierne s mikrofónom

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
102 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
5,8 mm Hotovo!
Impedancia
14 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
30 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
10 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
85 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, daji se tato sluchatka vyuzit i na plavani? maji IPX7 stejne jako JBL endurance dive, kde je uvedeno ze jsou i na plavani. U techto sluchatek uz primo plavani uvedeno neni a je zde napsano ze se daji vyuzit "u vody". je to tim ze jsou pod vodou bez vlastni pameti nepouzitelne? mam hodinky s prehravacem ale nevim jestli bluetooth funguje i pod vodou... dekuji

Dobrý den, dá se pořídit jen dobíjecí stanice?

dobrý deň je možno tieto slúchadla reklamovať? kupoval som ich cca 6 mesiacov dozadu no na vianoce a ľavé mi prestalo prehrávať akékoľvek zvuky ale funkcie pri stlačení tlačidla na ňom fungujú, ak by sa dali reklamovať ako a daju sa aj vrátiť peniaze?

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je možnost a pokud ano kde zakoupím "novou" nabíjecí krabičku??? Stará zmizela... díky

Zdravíčko, zvažuji nakoupení těchto sluchátek, ale zajimá mě země výroby, můete mi ji prosím zjistit? Díky TK

Dobrý den vlastním tyto sluchátka a chci se zeptat levé sluchátko se mi vůbec nenabiji takže mi funguje jenom prave a levé je pořád vybite i když krabička je zcela nabitá. Nevíte jak to opravit?

Dobrý den, je normální při každém startu párovani levého sluchatka stiskem na pravém sluchátku,zdá se mi to nepraktické, diky za odpověď

Dobrý den, k Vánocům jsem dostala JBL Reflect Flow sluchátka. Zvuk je opravdu krásný, jenže můj problém je v tom, že sluchátka mě doslova bolí mít v uších. Zkoušela jsem všechny dostupné gumové špunty, ale ani ty nejmenší nezmírní moje trápení. Sluchátka mě ani ne po pěti minutách začnou neskutečně tlačit a když je chci mít na sobě delší dobu (max. půl hodiny), tak se doslova musím přemáhat. Chci se tedy zeptat.. tohle se asi už nezlepší, že? Pak tedy prosím o radu co mohu dělat? Je možné je i po takovémto používání vrátit a případně vyměnit za jiné? (Jelikož to byl dárek k Vánocům, tak záruční doba 14 dní už jistě vypršela).

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli budou fungovat se samsungem s8 plus. Děkuji předem.

Dobrý den, chci se zeptat podporují tyto sluchátka Master slave switch? tzn každě sluchátko jde používat nezávisle na tom druhém jedno zustane v pouzdře a druhé v uchu a budou hrát. Nemůžu tuto funkci nikde dohledat. Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k JBL Reflect Flow čierne
Príslušenstvo pre JBL Reflect Flow čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Reflect Flow černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Reflect Flow Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Reflect Flow, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií