PET Premium Week Samsung

JBL T450 modré

Zobraziť katalóg
JBL T450 modré
4,6 5 hodnotení
Slúchadlá – náhlavné, uzatvorené, skladacie, frekvenčný rozsah 20–20000Hz, menič 32mm, Pure Bass zvuk, mikrofón s ovládačom, jack 3.5mm, plochý kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092q1h3 Produktové číslo:  JBL T450 BLU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL T450 modré

Komfortné počúvanie hudby

Slúchadlá JBL T450 ponúknu za solídnu cenu neopozeraný dizajn, vynikajúcu ergonómiu, kvalitný zvukový výstup a veľa zaujímavých funkcií. Vynikajúcu reprodukciu Pure Bass zvuku sprostredkujú 32 mm meniče ukryté v komfortných náušníkoch, vďaka ktorým môžete pohodlne počúvať hudbu pri vašich každodenných činnostiach.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL T450

  • JBL Pure Bass pre bohatý zvuk
  • Praktický jednotlačidlový diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Štýlové modré vyhotovenie
  • Plochý kábel odolný voči zamotaniu
  • Jednoduchý a veľmi praktický dizajn
  • 3,5 mm Jack konektor
  • Ovládanie hovoru a hudby na slúchadlách


Výborná ergonómia

Vďaka plastovému materiálu sú slúchadlá JBL T450 veľmi ľahké a pohodlné na nosenie. Ich ergonomický tvar presne priľahne k vašim ušiam a zaistí tak komfortné počúvanie. Ak radi cestujete, určite oceníte špeciálnu konštrukciu, vďaka ktorej môžete slúchadlá zložiť do kompaktnejšieho rozmeru, takže nezaberú v batožine toľko miesta.


Už žiadne zamotané káble

Slúchadlá JBL T450 už na prvý pohľad zaujmú štýlovým dizajnom v modrej farbe. Praktický plochý kábel s jednotlačidlovým ovládačom je navyše odolný voči zamotaniu. Vďaka vstavanému mikrofónu môžete prijímať telefónne hovory bez toho, aby ste museli slúchadlá odpájať.


Vynikajúci zvukový zážitok

Ako už je u značky JBL zvykom, na prvom mieste je kvalitný zvukový zážitok. O vynikajúcu zvukovú reprodukciu sa starajú 32 mm meniče s technológiou JBL Pure Bass. Zvuk vďaka tomu oplýva výbornou dynamikou, bohatými basmi a čistými výškami.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahojte, viem si tieto sluchadla vyskusat v showroome v bratislave?

Diskusia a poradňa k JBL T450 modré
Príslušenstvo pre JBL T450 modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450 modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL T450 kék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií