Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

JBL T450BT biele

Zobraziť katalóg
JBL T450BT biele
4,3 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, pripojenie Bluetooth, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 32 Ohm, menič 32mm, výdrž batérie až 11h
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092q1h4 Produktové číslo:  JBL T450BTWHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL T450BT biele

Je hudba súčasťou vášho života a nedokážete si bez nej predstaviť ani jeden deň? Potom by ste si mali zaobstarať tieto bezdrôtové slúchadlá od známej a rokmi preverenej spoločnosti, ktorá svoje výrobky vie dotiahnuť do úplného konca. Slúchadlá z dielne JBL sú kombináciou zaujímavého dizajnu, dobrej funkčnej výbavy a naozaj príjemnej ceny. Sú tou pravou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť počúvanie svojich obľúbených piesní bez zbytočných káblov. Nech už s nimi budete kdekoľvek, nikdy vás nesklamú.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • Uzatvorené, skladacia konštrukcia
  • Výkonné basy
  • Moderná technológia bluetooth
  • Nízka hmotnosť
  • Pohodlné náušníky
  • Dlhá výdrž batérie (11 hodín)
  • Ovládanie hovoru a hudby na slúchadle

Ergonomický dizajn

Telo slúchadiel je tvorené plastom, preto sú ľahké a takmer zabudnete, že ich máte na hlave. Z hľadiska komfortu ide o skutočne pohodlné slúchadlá, s ktorými nebudete mať problém počúvať svoje obľúbené piesne aj niekoľko hodín súčasne. Navyše sú ergonomicky tvarované tak, aby sedeli k jedinečným kontúram vašich uší. Tí, ktorí radi cestujú, iste ocenia možnosť zložiť si slúchadlá do kompaktnejších rozmerov, vďaka čomu v taške nezaberú toľko miesta. Výdrž batérie je pri intenzívnom počúvaní až 11 hodín.

Všetko na dosah ruky

V bielom variante pôsobia slúchadlá veľmi sviežo. Na dojme im tiež pridáva aj ich minimalistický vzhľad a jednoduché zabudované ovládanie priamo na mušli. Na jednej strane nájdete tlačidlo ovládania hlasitosti a play/pause tlačidlo. Vstavaný mikrofón vám zase umožní jednoduchý prístup k telefónnym hovorom. Okrem slúchadiel nájdete v balení nabíjací kábel micro USB a rýchleho sprievodcu.

Zvukový zážitok ako sa patrí

To, že slúchadlá nesú logo JBL, vám bude jasné hneď po prvých minútach počúvania. Sú bezdrôtové a ich audio prednes je zameraný na basy. Aj tak vám ale sprostredkujú dynamický akustický zážitok. To všetko vďaka legendárnej technológii JBL Pure Bass a 32 mm meničom. Pri zvýšení hlasitosti na polovicu sa dokonale odpútate od okolitého sveta. Zažijete pohodlie, ktoré nemá obdoby. Nezostáva nič iné, než si užiť dlhé hodiny s vašimi obľúbenými interpretmi.

Obsah balenia:

  • Slúchadlá T450BT
  • Nabíjací kábel
  • Varovanie
  • Záručný list
  • Bezpečnostná brožúra
  • Sprievodca rýchlym štartom
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.0 Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
32 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
11 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
320 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou sluchátka polohovatelná,nebo je velikost univerzální?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat.. Mám mobil Lenovo A536, myslím si že připojení na sluchátka přes bluetooth by mělo jít bez problému ale radši se zeptám jestli by se neměl vyskytovat nějaky problém se spojením. Děkuju za odpoved, hezky vecer.

Dobrý den, koupil jsem si tyto sluchátka, ale když není hudba dostatečně nahlas, tak zní šum a ten také slyšeli lidé, s kterými jsem si volal, tak bych se chtěl zeptat, jestli je to normální nebo vada sluchátek/mikrofonu v nich

mám takú otázku taký problém existuje pri mne že mi šumí pravé sluchátko som s toho dosť nešťastný tak sa chcem opýtať čo s tým ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se nechá vyměnit obal na měničích? Děkuji

Funguje to s MyPhone Hammer Dual SIM (https://www.alza.cz/myphone-hammer-dual-sim)?

There was a fabric defect with charging. Alza changed heads for the new ones in 15 minutes. Good sound, but basses not at the level of Marshal. I like them for the pure sounding.

Chcel by som sa opýtať že aký je dosah?

Diskusia a poradňa k JBL T450BT biele
Príslušenstvo pre JBL T450BT biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450BT bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL T450BT fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií