Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL Tune 120TWS čierne

Zobraziť katalóg
JBL Tune 120TWS čierne
4,4 38 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, prijímanie hovorov, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 96 dB/mW, impedancia 14 Ohm, menič 5.8mm, výdrž batérie až 16h(4h+12h)
Kód:  JJ092q1a91 Produktové číslo:  JBLT120TWSBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Tune 120TWS čierne

Bezdrôtové slúchadlá

JBL Tune 120TWS

Ľahké bezdrôtové štupľové slúchadlá JBL Tune 120TWS poskytujú špičkový zvuk s bohatými basmi a vynikajúcu ergonómiu. Slúchadlá veľmi ľahko spárujete s vaším smartfónom, takže si môžete užívať obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek budete mať chuť.

 Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 120TWS čierne s mikrofónom

Kompaktné bezdrôtové slúchadlá s hlasovým asistentom

Pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth 4.2 slúchadlá JBL Tune 120TWS ľahko spárujete s vaším mobilným zariadením a vďaka podpore hlasového asistenta môžete pohodlne ovládať prehrávanie skladieb alebo vybavovať telefónne hovory jednoduchým stlačením tlačidla.

 Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 120TWS čierne s mikrofónom

Ergonomický dizajn slúchadiel JBL Tune 120TWS

Slúchadlá JBL Tune 120TWS na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom v čiernej farbe, ktorý kombinuje matné a lesklé plochy. Vďaka ergonomickému tvarovaniu, nízkej hmotnosti a 3 veľkostiam silikónových nadstavcov (S, M, L) slúchadlá JBL Tune 120TWS skvele držia v ušiach a zaistia komfortné počúvanie.

 Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 120TWS čierne s mikrofónom

Výdrž in-ear slúchadiel JBL Tune 120TWS až 16 hodín

Vstavaná batéria in-ear slúchadiel JBL Tune 120TWS zaistí až 4 hodiny prehrávania so zapnutým Bluetooth. Doba nabitia nezaberie viac ako 2 hodiny a iba 15 minút v nabíjačke postačí na 1 hodinu počúvania. Ak ani to nestačí, praktické nabíjacie puzdro s funkciou powerbanku poskytne energiu na ďalších 12 hodín prehrávania.

 Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 120TWS čierne s mikrofónom

Bezdrôtová sloboda počúvania

S plne bezdrôtovými slúchadlami JBL Tune 120TWS si užijete úplnú slobodu počúvania pri každodenných aktivitách. 5,8 mm dynamické meniče s frekvenčným rozsahom 20 Hz – 20 kHz poskytujú špičkový JBL Pure Bass zvuk s bohatými basmi a čistými výškami, ktorý dodá úžasnú energiu každej skladbe.

 Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 120TWS čierne s mikrofónom

Kompatibilné s hlasovými asistentmi

Vstavaný citlivý mikrofón umožní využívať funkciu handsfree na pohodlné prijímanie hovorov. Stlačením tlačidla na slúchadle JBL Tune 120TWS sa ľahko pripojíte k hlasovým službám Siri alebo Google Assistant a získate tak možnosť ovládať hlasom prehrávanie alebo získavať informácie o plánovaných udalostiach či počasí.

Kľúčové vlastnosti JBL Tune 120TWS

Elegantný dizajn v čiernej farbe

5,8 mm dynamické meniče s vysokým zvukovým výkonom

Frekvenčný rozsah 20 Hz – 22 kHz

Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.2 s dosahom 10 m

Výdrž batérie 4 hodiny (+ 12 hodín v nabíjacom puzdre)

Funkcia rýchleho nabíjania

Integrovaný citlivý mikrofón

Ovládanie pomocou hlasového asistenta

 Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 120TWS čierne s mikrofónom

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
96 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
5,8 mm Hotovo!
Impedancia
14 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
16 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
4 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
12 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
73 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám tato sluchátka, ale při běhání mi vypadávají z uší . Zkoušel jsem všechny 3 velikosti špuntů. Celý rok se v čepici běhat nedá. Je nějaké řešení - Lepidlo?,jiné špunty?.....

Dobrý den, prosím vás hodí se tyto sluchátka k sportovním aktivitám ?

Mám pár otázok pri ktorých by som bol rád za odpovede, keďže sa neviem rozhodnúť.. čítal som, že tento typ nemá certifikát na vodo-odolnosť a zaujíma ma, či tomu nevadí pot keď človek robí menšiu aktivitu.. potom by ma zaujímalo, že keď dám zapnuté slúchadlá do krabičky, či sa samé odpoja z bluetooth a vypnú a naopak keď ich vyberiem, či sa automaticky pripoja.. A posledná vec by ma zaujímala, že či sa dá používať iba jedno slúchatko (to hlavné) a druhé mať odložené v krabičke.. ďakujem za odpovede :)

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda jdou hovory nějak přijmout jen pomocí poklepání na sluchátko. A to stejné mě zajímá ohledně regulování hlasitosti a posouvání písniček? Děkuji

zdravim mam tyto sluchatka ale nabijeci krabička se mi rozbila jde ji zde koupit nova nebo musim koupit cele znovu

Dobrý deň, v čom môže byť problém, keď mi síce ide regulovať hlasitosť cez mobil, ale tá hlasitosť akokeby mala len 3 úrovne... Deje sa to len pri pripojení na mobil. Keď som na notebooku, tak hlasitosť sa ovláda dobre od najnižšej až po najhlasnejšiu (cca 15 úrovní hlasitosti). Pri mobile síce hlasitosť posúvam, ale reálne ten zvuk zmení hlasitosť len o tri úrovne.

Dobrý den, asi před půl rokem jsem ztratil pravé sluchátko, tak jsem si koupil celá nová sluchátka. Včera jsem ve vlaku nechal nabíječku s levým sluchátkům, tak bych se chtěl zeptat zda je možnost spárovat to minulé levé s novějším pravým, které mi po včerejšku zůstalo. V původní nabíječce se normálně nabilo ale spárovaná nejsou.

Dobrý deň, ešte včera ste mali zľavu na tieto sluchadla s ISICom. dnes keď som si ich išiel objednať, už tam zĺava nebola. znamená to, že som to nestihol? prípadne, na aké true wireless slúchadlá platí zľava na isic momentalne?

dobry den sluchatka mi nejdou sparovat spolu hraje mi pouze jedno poradi mi nekdo jak na to? Uz jsem zkusila snad vsechno

Dobrý den, když sluchátka stisknu na 5s, abych je vypla a následně je vložím do pouzdra, tak pouzro i sluchátka nepřetržitě svítí. Co prosím dělám špatně? Jak to vypnout? Nechápu. Díky :)

12
Diskusia a poradňa k JBL Tune 120TWS čierne
Príslušenstvo pre JBL Tune 120TWS čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Tune 120TWS černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Tune120TWS schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Tune120TWS fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií