Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

JBL XTREME červený

Zobraziť katalóg
JBL XTREME červený
4,8 15 hodnotení
Bluetooth reproduktor 2x 20 W, vstavaný basový port na širokopásmový zvuk, bluetooth, až 15 hodín výdrž batérie na jedno nabitie, dva USB porty na nabíjanie externých zariadení, odolnosť proti striekajúcej vode
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090h1c Produktové číslo:  XTREME RED Stránky výrobcu

JBL XTREME červený

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

IPX4 odolnosť

Neobávajte sa dažďa alebo postriekania. Ide tak o ideálny reproduktor na letnú párty pri bazéne.

JBL Conect

JBL Connect

Vlastná zabudovaná platforma pripojí viac kompatibilných vybavených reproduktorov dohromady na zosilnenie zážitku z počúvania.

Prémiové materiály

Štýlové materiály

Odolný látkový materiál a masívne pogumovaný kryt umožňuje vziať váš reproduktor na všetky dobrodružstvá.


Reproduktor JBL XTREME

Hlavné funkcie

  • Bezdrôtový bluetooth reproduktor.
  • Funguje aj ako záložná batéria s peknou kapacitou 10 000 mAh.
  • Vstavaný mikrofón s reproduktorom.
  • IPX4 odolnosť voči vode.
  • Štýlové vyhotovenie v pestrých farbách.

Počúvajte bezdrôtovo a nabíjajte donekonečna

JBL Xtreme (vyhlásený ako najlepší európsky prenosný reproduktor 2015/16) je neprekonateľný prenosný bluetooth reproduktor, ktorý bez námahy poskytuje ohromujúci, výkonný stereo zvuk začlenením štyroch aktívnych prevodníkov a dvoch viditeľných JBL basových meničov. Použitím masívnej dobíjacej 10 000 mAh Li-ion batérie, ktorá podporuje až 15 hodín prehrávania a duálnych USB nabíjacích výstupov, tento reproduktor jednoducho zachová vašu hudbu a vaše zariadenie v činnosti tak dlho, ako to len budete potrebovať.


Pokojne telefonujte aj z bazénu

Môžete veriť tomu, že JBL Xtreme prinesie vzrušenie všade tam, kde ho budete potrebovať - ??či už je to doma alebo vonku, na večierku pri bazéne alebo pri grilovaní na terase - s jeho textilným dizajnom odolným voči postriekaniu, ktorý je k dispozícii v čiernom, modrom alebo červenom vyhotovení.

Power banka s extra kapacitou 10 000 mAh

Vstavaná nabíjateľná Li-ion batéria podporuje až 15 hodín prehrávania a nabíja zariadenia prostredníctvom dvoch USB portov.

Vstup na audio kábel (AUX vstup)

Zariadenie je taktiež vybavené reproduktorom potlačujúcim šum a ozveny, na uskutočnenie čistých konferenčných hovorov a možnosťou pripojenia JBL Connect, ktoré dokáže bezdrôtovo spojiť viacero JBL Connect vybavených reproduktorov dohromady, na posilnenie zážitku z počúvania.

Neznepokojujte sa, ak nemáte bluetooth, pripojte audio kábel k reproduktoru a vychutnajte si vašu hudbu rovnako.


Obsah balenia:

  • JBL Extreme
  • 1x Bezpečnostný list
  • 1× Sieťový adaptér
  • 1× Remienok
  • 1× Sprievodca rýchlym štartom
  • 1× Záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně diod na přední straně dole. Co značí? Při nabíjení začne blikat první, po deseti minutách poslední, nevím jak je to teda s tím nabíjením. V návodu se píše, že nabíjení trvá 3,5hod. Po deseti minutách bliká pátá dioda. Pokud nabíjím celou noc, ráno stále bliká pátá dioda. Jak je to tedy s tím nabíjením? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Chci se zeptat reproduktor by mel být nabitý za 3 hodiny 30 min zhruba...nechal jsem ho uplně vybít a ani po 6 hodinach ho nemam nabity 5 indikator baterie stale bliká je to normální? nebo mam zbozi reklamovat? mam ho necely měsíc a nerad bych mel nejakou poskozenou vec

Jaký je rozdíl v rozměrech a ve váze mezi JBL charge 3 a extreme? Děkuji

Dobrý den, budete v nejbližší době naskladňovat černou variantu? Díky.

Dobrý den, nenašel jsem, jak zaslat opravu popisu jinde: Pro JBL XTREME uvádíte IPX7 odolnost (tedy odolný proti ponoření do vody). Popis bude asi zkopírovaný z modelu JBL Charge 3. JBL XTREME má dle specifikace odolnost "pouze" IPX4. viz: Odkaz do neznáma kde jej uvádějí jako "Splashproof"

Dobrý den dokážete mi říct jestli bude do července ještě zlevněn ?

Dobry den, da sa zakupit nejaky vak, ruksak k tomu? Dakujem

Dobry den V ponuke mate JBL XTREME CERVENY ( pouzity) . S poznamkou ze nemusi obsahovat prislusenstvo. Rad by som vedel ci pri tomto danom kuse je aj prislusenstvo

Dobrý den,mám dotaz.zakoupil jsem tento reproduktor a všude se uvádí kapacita baterie 10000mAh,ale v přiložené dokumentaci(průvodce rychlým startem) je udávaná kapacita pouze 5000mAh.jak to tedy ve skutečnosti je? Děkuji za odpověď

Lze k tomuto zařízení připojit mikroport, ev. jak?

12
Diskusia a poradňa k JBL XTREME červený
Príslušenstvo pre JBL XTREME červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL XTREME červený. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL XTREME červený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL XTREME piros.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií