AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JOBY Action Bike Mount & Light Pack

Zobraziť katalóg
JOBY Action Bike Mount & Light Pack
Držiak na bicykel – na outdoorové kamery na uchytenie na bicykel alebo iný okrúhly profil s priemerom 2–3cm, kovový s dvoma 1/4 skrutkami, v súprave s bezpečnostnými svetlami
62,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JO190a3 Produktové číslo:  E61PJB01388
JOBY Action Bike Mount & Light Pack 62,90 € Momentálne nedostupné

JOBY Action Bike Mount & Light Pack

Cieľ tohto produktu snáď ani nemôže byť jasnejší. Tento držiak príslušenstva je ultimátnym univerzálom z každého pohľadu. Pomocou protišmykových gumových krúžkov ho namontujete na akékoľvek riadidlá s priemerom 22,2 až 35,0 mm. Môže ísť o váš bicykel, štvorkolku alebo motocykel, použiteľnosť tohto kvalitného držiaku od americkej firmy JOBY zostáva nezmenená. Variabilita kompatibilného príslušenstva vám vyrazí dych. Na každú z dvoch 1/4" skrutiek môžete pripevniť akčnú kameru GoPro, štandardnú kameru, fotoaparát, svietidlo alebo napríklad GPS navigáciu. 

Nech je svetlo

V súprave s týmto držiakom dostanete predné i zadné bezpečnostné svetlo s režimom neustáleho svietenia a blikania. Predné svetlo môžete naskrutkovať priamo na držiak, pokiaľ ale máte v pláne iné využitie závitu, tak vás výrobca poteší pribaleným gumovým pásikom, ktorým prichytíte svietidlo kamkoľvek inam na svojom bicykli.

Kľúčové vlastnosti

  • Široké spektrum kompatibilného príslušenstva a jeho kombinácií (kamera, GPS, svetlo, ...)
  • Dá sa pripevniť na všetky riadidlá či iný okrúhly profil
  • Univerzálne prichytiteľné bezpečnostné osvetlenie
  • Trvanlivé materiály na vonkajšie použitie (ABS plast, guma, nehrdzavejúca oceľ)
  • Nízka hmotnosť (224 g)

Používateľsky prívetivý

Konštrukcia podporuje čo najväčšie používateľské pohodlie. Na výmenu príslušenstva nie je potrebné demontovať z bicykla celý držiak. Pomocou skrutky v prednej časti iba sprístupníte obe 1/4" skrutky a pohodlne tak pripojíte, alebo naopak odstránite potrebné príslušenstvo.

Jeden držiak na všetko

Hoci GoPro kamery a Garmin navigácie nie je možné priamo pripevniť na 1/4" skrutky, vy už žiadne adaptéry riešiť nemusíte. V balení sú totiž adaptéry pre akčné kamery GoPro a aj prístroje Garmin. 

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
0,22 kg Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
0,22 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JOBY Action Bike Mount & Light Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY Action Bike Mount & Light Pack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií