Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JOBY GripTight GorillaPod Stand XXL

Zobraziť katalóg
JOBY GripTight GorillaPod Stand XXL
5 1 hodnotení
Statív - adaptér + flexibilný statív pre uchytenie a stabilizáciu telefónu alebo fotoaparátu so šírkou 95-132 mm
Kód:  JO190a13 Produktové číslo:  E61PJB01328
JOBY GripTight GorillaPod Stand XXL Predaj skončil

JOBY GripTight GorillaPod Stand XXL

Hľadáte spoľahlivý a kompaktný spôsob zlepšenia kvality a ostrosti vašich snímok? Potrebujete univerzálny statív pre ľahké fotoaparáty aj inteligentné telefóny? Fotíte v náročných podmienkach? Spoločnosť JOBY prináša riešenie pre všetkých, ktorí odpovedali na niektorú z otázok "Áno."Kombinácia presláveného statívu GorillaPod Original a nástavce pre smartphony  GripTight Mount XXL prekoná všetky požiadavky na kompaktný statív. Celková hmotnosť setu činí ťažko zaznamenateľných 230g. Maximálna výška pritom dosahuje solídne hodnoty 25 cm. 

Hlavné prednosti setu:

  • vždy univerzálny
  • pripevniteľný kamkoľvek
  • prekvapivý pomer stabilita / hmotnosť
  • obrovské množstvo kompatibilných zariadení

Univerzál medzi statívmi

Pomocou jedinečnej konštrukcie ľahko umiestnite zariadenie do akejkoľvek pozície na takmer ľubovoľnom podklade. Vďaka patentovanej technológii prevedení ohybných nôh prichytíte statív behom niekoľkých sekúnd na kameň, zábradlia, stĺp či vetvu. Pevného zabezpečenia prístroja tak dosiahnete aj tam, kde konvenčné statívy strácajú dych. Neotrasiteľná stabilita je zaistená kombináciou precízne spracovanej vnútornej štruktúry z nerezovej ocele a trvanlivého obalu z ABS plastu. Nič nie je ponechané na náhodu, a tak na každom článku statívu nájdete protišmykové pogumovanie. 

Celkom iste sedí práve vašim zariadením

Statív GorillaPod Original je so svojou hlavou so 1/4 "závitom kompatibilný s väčšinou fotoaparátov a kamier. Pokiaľ na neho však jednoducho naskrutkujete adaptér  GripTight Mount XXL, dostanete plnohodnotný statív aj pre svoj smartphone, bez ohľadu na to, či je v puzdre, alebo nie. Stačí, pokiaľ celková šířka zariadenia dosahuje hodnoty mezi 95 a 132 milimetrami. O zvyšok sa už postará pružina.

 

 
Poznámka:
» Všetky statívy pre mobilné telefóny
» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, vejde se so nej Note 8 ? Dekuji

Dobrý den, musím si koupit i něco dalšího, když ho chci používat pro svůj S8? Děkuji.

Diskusia a poradňa k JOBY GripTight GorillaPod Stand XXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight GorillaPod Stand XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY GripTight Gorillapod Ständer XXL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY GripTight Gorillapod Ständer XXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií