Premium Week Samsung

JOBY Micro Tripod čierny/sivý

Zobraziť katalóg
JOBY Micro Tripod čierny/sivý
4,8 5 hodnotení
Ministatív – tripod nastaviteľný pre digitálne fotoaparáty
Kód:  JO140a1 Produktové číslo:  E61PJB01096

JOBY Micro Tripod čierny/sivý

Cestujete radi v dvoch, teda nemáte nikoho, kto by vám urobil pamätné zábery z miest, na ktorých sa práve nachádzate? Vytvorte si teda vysnený záber sami a to s pomocou tohoto nenápadného, malého, ale zato veľmi praktického statívu GorillaPod Micro 250. Ten sa zaraďuje do kategorie Always On, co znamená, že je vždy pripravený k použitiu. Statív je určený pre kompaktné fotoaparáty, kompaktné videokamery a záznamníky s hmotnosťou do 250 g.

Špecifikácia:

Výška v zloženom stave: 1,9 cm
Počet dielov nôh: 3
Šírka: 1,57 cm
Výška: 1,9 cm
Hĺbka: 6,64 cm
Hmotnosť: 0,026 kg

Perfektný, nech už ho položíte kdekoľvek

Statív je vyrobený z kvalitných materiálov, ako je antikorová oceľ a zinok. Vďaka unikátnej konštrukcii, tvaru nožičiek a guľovej hlavičke s možnosťou natočenia fotoaparátu ± 36° ho možno nastaviť do pracovnej polohy počas niekoľkých sekúnd. Na prichytenie k fotoaparátu vám poslúži 1/4" skrutka. Statív vám umožní usadiť fotoaparát aj na členené, nerovné povrchy. Nohy sú totiž potiahnuté zinkom a koniec je opatrený silikónom. Ich roztiahnutím tak získate vynikajúcu stabilitu pre fotografovanie aj záznam do videa. Ako rýchlo sa statív skladá, tak sa aj rýchlo demontuje. Navyše sú jeho malé rozmery perfektné na prenášanie, pretože sa vám zmestí aj do vrecka. K vášmu uspokojenie máte na výber z troch farebných kombinácií.

 

Parametre a špecifikácia

Druh statívu
Ministatív Hotovo!
Maximálne zaťaženie
0,25 kg Hotovo!
Hmotnosť
0,26 kg Hotovo!
Statívový závit
1/4" Hotovo!
Druh statívovej hlavy
Bez hlavy (iba skrutka) Hotovo!

Druh

Druh statívu
Ministatív Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne zaťaženie
0,25 kg Hotovo!
Hmotnosť
0,26 kg Hotovo!
Statívový závit
1/4" Hotovo!

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy
Bez hlavy (iba skrutka) Hotovo!
Poznámka:
» Všetky mini statívy
» Všetky statívy pre mobilné telefóny
» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JOBY Micro Tripod čierny/sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY Micro Tripod černý/šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Micro Tripod Schwarz / Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Micro Tripod Schwarz / Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií