Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JOBY Pro Sling Strap S-L

Zobraziť katalóg
JOBY Pro Sling Strap S-L
5 2 hodnotení
Popruh na fotoaparát – k fotoaparátu
Kód:  JO175a2 Produktové číslo:  E61PJB01301
JOBY Pro Sling Strap S-L Predaj skončil

JOBY Pro Sling Strap S-L

Pri vašej honbe za skvelými fotografiami iste využijete tento závesný popruh pre fotoaparát. S rozmermi 5,08 × 0,8 × 176 cm a hmotnosťou iba 110 gramov je tento produkt veľmi kompaktný. Vďaka tomuto upínaciemu systému môžete mať zariadenie vždy po ruke. 

Kľúčové vlastnosti

  • Popruh sa postará o bezpečnosť fotoaparátu
  • Možnosť okamžitého využitia zariadenia
  • Veľmi pohodlné nosenie
  • Použitie pevného a odolného materiálu
  • Veľkosť: S - L

Majte fotoaparát vždy po ruke

Lightning Fast SpeedCinch technológia umožní okamžitý presun fotoaparátu z jednoduchého visu na vašom ramene do pozície pre získavanie fotografií prostredníctvom jediného rýchleho pohybu. Vrchná časť popruhu je mäkká a veľmi príjemná na nosenie aj počas dlhšieho časového úseku. Vďaka svojmu tvaru bezpečne rozkladá hmotnosť zariadenia, a tak nezaťažuje iba jedno miesto vášho ramena či krku. Veľmi pevný materiál a pracka sa postarajú o bezpečnosť fotoaparátu v každej situácii. Kamera je zavesená priamo po vašom boku blízko pri tele.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakým způsobem mám nejlépe zjistit, jestli potřebuji velikost S-L nebo L-XXL?

Diskusia a poradňa k JOBY Pro Sling Strap S-L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY Pro Sling Strap S-L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tragegurt JOBY für Sling Strap S-L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tragegurt JOBY für Sling Strap S-L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY Pro Sling Strap S-L.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií