Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Joma Dribling 615 Fluor Royal Naranja Sala, veľ. 11,5

Zobraziť katalóg
Joma Dribling 615 Fluor Royal Naranja Sala, veľ. 11,5
Obuv halová, podrážka odolná proti oderu
Kód:  SPT6736
Joma Dribling 615 Fluor Royal Naranja Sala, veľ. 11,5 Predaj skončil

Joma Dribling 615 Fluor Royal Naranja Sala, veľ. 11,5

Športová halová obuv Joma TDribling 615 Fluor Royal Naranja Sala je určená pre halové športy ako je futsal, squash či florbal. A to ako pre profesionálnych hráčov, tak aj pre príležitostných športovcov, ktorí si radi v zime vo voľnom čase zašportujú. Topánky vynikajú špičkovou kvalitou kože, prvotriednym dizajnom a moderným pestrofarebným vzhľadom. Model Top Flex 616 je navrhnutý s tromi unikátnymi technológiami tak, aby vyhovoval potrebám hráča. Topánky poskytujú nohám potrebnú podporu a stabilitu, dokonale absorbujú dopady na tvrdú podlahu a zaručujú väčšiu dynamiku.

Kľúčové vlastnosti

  • Halová obuv vhodná pre profesionálnych športovcov
  • Špičková kvalita kože a prvotriedny dizajn
  • Flexibilita, stabilita a dynamika
  • Zosilnená gumová špička
  • Špeciálna gumová podrážka odolná proti oderu, ktorá nezanecháva šmuhy
  • Pestrofarebný vzhľad

Pohodlná a flexibilná halová obuv

Veľkou prednosťou je zosilnená gumová špička, ktorá chráni nohu a znižuje opotrebenie topánky. Špeciálna gumová podrážka DIN-70 je veľmi odolná proti oderu, nezanecháva šmuhy na podlahe v hale a zároveň dokonale priľne k povrchu. Športové topánky Top Flex sa veľmi príjemne nosia, sú dostatočne flexibilné a na nohách skvele sedia vďaka perfektnému zošívanému strihu. Kúpte si túto špičkovú halová obuv, v ktorej sa budete cítiť ako v bavlnke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Joma Dribling 615 Fluor Royal Naranja Sala, veľ. 11,5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Joma Dribling 615 Fluor Royal Naranja Sala velikost 11,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Joma Dribbeln 615 Fluor Königlichen Sala Naranja Größe. 11.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Joma Dribbeln 615 Fluor Königlichen Sala Naranja Größe. 11.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Joma Dribbling 615 Fluor Royal Sala Naranja méretét. 11,5.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií