Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Krups - Dolce Gusto
(14)
CATLER
(7)
Všeobecné funkcie
Príprava nápoja jedným stlačením
(21)
Automatické vypnutie
(21)
Typ nápoja
Espresso
(21)
Mliečne kávové nápoje
(14)
Ľadová káva
(14)
Všeobecná výbava
Nádoba na vodu
(21)
Displej
(7)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
NESCAFÉ Dolce Gusto – kapsuly a kávovary

NESCAFÉ® Dolce Gusto® – dokonalý zážitok z každej šálky

NESCAFÉ® Dolce Gusto® vám pripraví vynikajúcu kávu na profesionálnej úrovni. Starostlivo vybrané kvalitné kávové zrná sú poctivo pražené a miešané. Čerstvosť aj bohatú arómu kávy uchovávajú špeciálne navrhnuté hermeticky uzatvorené kapsuly. Vybrať si môžete z viac ako 20 druhov rôznych variantov nápojov. V kombinácii s našimi kávovarmi s profesionálnym tlakom si vychutnáte perfektnú chuť v každej šálke.

Dolce Gusto kapsuly

Bohatá ponuka nápojov NESCAFÉ® Dolce Gusto®

S NESCAFÉ® Dolce Gusto® si môžete vychutnať viac ako 20 druhov nápojov. Vybrať si môžete z niekoľkých variantov prémiovej čiernej a bielej kávy aj nekávových nápojov. V ponuke máme aj prémiové rady káv s BIO certifikáciou. Ochutnajte bohaté ristretto, intenzívne espresso, aromatické lungo, krémové cappuccino, jemné latte macchiato a lahodné čokoládové, alebo osviežujúce studené nápoje.

Kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto® vám pripravia kávu ako z kaviarne

Kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto® dokážu vyvinúť tlak až 15 barov, vďaka ktorému vznikne dokonale krémová pena v každej šálke. Porovnateľným tlakom disponujú aj profesionálne kávovary v prvotriednych kaviarňach. Špeciálne kapsuly pomáhajú kávovaru prispôsobiť výšku tlaku, ktorý je potrebný na prípravu vybranej kávy, či iného nápoja. Rozmanitý dizajn a rôznorodosť tvarov zaručuje, že si svoj ideálny kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® vyberie skutočne každý.

Kávovar Dolce Gusto
Dolce Gusto – výhody
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
21 položiek

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

V kategórii NESCAFÉ® Dolce Gusto® máme práve teraz na Alza.sk celkom 21 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné NESCAFÉ® Dolce Gusto® Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie NESCAFÉ® Dolce Gusto® Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie NESCAFÉ® Dolce Gusto® Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii NESCAFÉ® Dolce Gusto® recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií