Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Ružová stužka grátis

Zobraziť katalóg
Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Ružová stužka grátis
Čistič podláh – druh prúdu (Ph/V/Hz) 1/100 – 240/50 – 60, plošný výkon na jedno nabitie batérie 60m2, objem nádrže na čistú vodu 360ml, objem nádrže na špinavú vodu 140ml, pracovná šírka valcov 300mm, doba schnutia čistenej podlahy 2min, napätie batérie 7.2V, výdrž batérie 20min, doba nabíjania batérie 4h, hmotnosť bez príslušenstva 2.4kg, hmotnosť vrátane obalu 4.2kg, rozmery (dך×v) 305×226×1220mm
Kód:  KARPM278 Produktové číslo:  9.714-068.0 Stránky výrobcu
Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Ružová stužka grátis Predaj skončil

Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Ružová stužka grátis

aj Upratujte efektívne s podlahovým mopom FC 3 od spoločnosti Kärcher. V jednom pracovnom kroku vám umožní ako vysávať, tak vytierať. Ušetríte tak čas pre seba a svojich blízkych. Neobmedzenú slobodu počas upratovania vám zaistí akumulátorová prevádzka, ktorá o to viac zefektívni vašu prácu. Na jedno nabitie vydrží až 20 minút v prevádzke. Nebude vám prekážať žiadna šnúra a vďaka štíhlemu dizajnu a otočnému kĺbu sa dostanete aj do ťažko prístupných miest pod nábytkom.

Kľúčové vlastnosti podlahovej umývačky

  • Moderný a hlavne efektívny spôsob vytierania podláh (umývate podlahu vždy čistou vodou)
  • Akumulátorová prevádzka po dobu až 20 minút
  • Nabité za 4 hodiny
  • Štíhly dizajn s otočným kĺbom
  • 90 % úspora vody oproti bežnému mopu
  • Elektrické valce majú povrch z mikrovlákna, takže podlahu účinne leštia
  • Pohodlné doplňovanie vody a ľahké dávkovanie čistiaceho prostriedku
  • Vhodný pre všetky tvrdé povrchy vďaka rýchlemu schnutiu podlahy do 2 minút

Obsah balenia:
Jeden pár čistiacich valcov z mikrovlákna
Čistiaca stanica
Nabíjačka
Nádrž na čistú a špinavú vodu
Aku vysávač na okná WV 2 – ružový



Vďaka Kärcher FC 3 budú podlahy u vás doma žiariť

Podlahový mop Kärcher FC 3 sa perfektne hodí na všetky tvrdé povrchy ako drevo, plast či kameň. Vytieranie vám uľahčia otočné elektrické valce z mikrovlákna, ktoré tiež zlepšujú výsledky celkového čistenia. Zmes vody a špiny je odoberaná odnímateľnou stierkou do nádržiek na špinavú vodu. Počas vytierania si potom veľmi ľahko doplníte čistú vodu aj nadávkujete čistiaci prostriedok.


Jednoduchá údržba vám vrásky nepridá

Nemusíte sa obávať zbytočného plytvania vodou. Oproti bežnému mopu ušetríte s Kärcher FC 3 až 90 % vody. Kvalitné valce z mikrovlákna možno rýchlo a pohodlne meniť. Veľmi ľahko sa čistia a ponúka sa možnosť prania v práčke pri teplote 60 °C. Ušetrite si prácu a kúpte si do domácnosti vychytávku, ktorú už nebudete chcieť dať z ruky.

V balení navyše dostanete aj Aku vysávač na okná WV 2 – ružový.bVysávač na okná WV 2 je inteligentnou kombináciou rozprašovača a stieracieho nadstavca s odsávacou funkciou vysávača na okná. Vďaka tomu budú vaše okná maximálne čisté. Aku stierka na okná nekvapká a nezanecháva šmuhy. Vďaka tomu je čistenie okien veľmi jednoduché. Stierku možno použiť aj na umývanie sprchových stien, sklenených stolov, obkladov a iných hladkých povrchov. Na jedno nabitie vydrží vysávač okien WV 2 fungovať až 35 minút.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Ružová stužka grátis
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Růžová stužka gratis. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Pink Ribbon gratis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Pink Ribbon gratis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 rózsaszín szalag grátisz.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií