Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Kärcher SC 1+ Floor Kit

Zobraziť katalóg
Kärcher SC 1+ Floor Kit
5 1 hodnotení
Parný čistič kompaktný parný mop 2v1, príkon 1200W, doba ohrevu 3min., max.tlak 3Barry, objem nádrže 0,20l
Kód:  KASK001d Produktové číslo:  15162640 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 1+ Floor Kit

Je vaším prianím dokonale čistá domácnosť bez baktérií a špiny, ktorá sa drží v rohoch či pazúroch medzi dlaždicami? Máme pre vás riešenie. Univerzálny kompaktný parný mop od spoločnosti Kärcher bezpochyby využijete v celej vašej domácnosti, a to bez použitia chemických prípravkov. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa prístroj stane vašim spoľahlivým pomocníkom. Čistenie s ním bude pohodlné, veľmi rýchle a hlavne dôkladné.

Vlastnosti

  • Príslušenstvo prispôsobené potrebám čistenia rôznych povrchov
  • Dôkladné výsledky čistenia
  • Žiadne použitie chemických čistiacich prostriedkov
  • Detská poistka
  • Bezpečnostný ventil
  • Dlhá životnosť

Perfektný každým kúskom

Prístroj má atraktívny dizajn a zároveň vás zaujme svojím vysokým komfortom pri práci. Vďaka možnostiam použitia je tento výrobok veľmi univerzálny. Poradí si s akýmkoľvek povrchom, či už je to v kúpeľni a na WC, pri čistení skla, zrkadla alebo čistení všetkých druhov podláh. Tento čistič odstráni až 99,99 % bežných domácich baktérií. O bezchybnú čistotu sa postará rozsiahle príslušenstvo. Ponúkame vám hneď dva spôsoby čistenia. Keď pôjde o čistenie varnej dosky, odsávačov pary alebo malých výklenkov, raz dva si s nimi poradí praktická ručná hubica. Uvítate i podlahovú hubicu Classic, ktorá pripraví čistič k akcii obratom ruky. Hubica pochádza zo súpravy na čistenie podláh Floor Kit, ktorá je známa svojím dôkladným odstraňovaním všetkých druhov nečistôt a prispôsobí sa každému povrchu. V neposlednom rade disponuje tento čistič výstupným tlakom pary až 3 bary a nádržkou s veľkosťou 0,2 litra.

Bezpečie nadovšetko

Prístroj je tiež bezpečný voči deťom. Disponuje totiž patentovaným bezpečnostným uzáverom, ktorý má pretlakový ventil. Ten sa dá otvoriť až vtedy, keď nie je parný kotol pod tlakom.

V balení nájdete

  • SC 1 + Floor Kit
  • Podlahovú hubicu
  • Ručnú hubicu
  • Kruhovú kefu
  • Návlek pre ručnú hubicu
  • Utierku pre podlahu z bavlny

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 200 W Hotovo!
Objem nádoby
0,2 l Hotovo!
Tlak pary
3 bar Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!
Objem nádoby
0,2 l Hotovo!
Tlak pary
3 bar Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher SC 1+ Floor Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 1 Floor Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1 Floor Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1 Floor Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SC 1 + Floor Kit gőztisztító padlótisztító készlettel.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií