Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)
4,7 122 hodnotení
Antivírus Kaspersky Anti-Virus pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ992c603
Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Spoločnosť Kaspersky Lab patrí dlhodobo na špičku v oblasti bezpečnostných riešení pre koncových zákazníkov. Bezpochyby najcennejším majetkom sú bohaté odborné znalosti, ktoré za roky boja s významnými hrozbami IT získala. Klientskú základňu tvorí viac ako 300 miliónov užívateľov po celom svete a s otvorenou náručou privíta aj vás.

Najnovšia verzia antivírusového programu prináša najmä pokročilé možnosti centrálnej správy. Užívateľsky prívetivé cloud riešenie managementu vašej kybernetickej bezpečnosti umožní vykonávať všetku správu prostredníctvom jedinej obrazovky. V Kaspersky laboratóriách zapracovali aj na optimalizácii pre Windows tablety, s ktorými si teraz program náramne rozumie.

Táto elektronická licencie sa postará o bezpečie jedného počítača po dobu 12 mesiacov. Možné je ju uplatniť iba pre obnovu už skôr zakúpenej licencie. 

Dôverujte skúseným


Anti-Virus Kaspersky 2018 je prvou obrannou líniou proti tejto zostave škodlivých aplikácií:

 

  • Vírusy, trójske kone a červy
  • Malware, spyware a adware
  • Krádež identity pomocou phishingu
  • Podvodné emaily a weby
  • Stiahnuté škodlivé súbory
  • Rootkity a bootkity

Chráni vás, zatiaľ čo ste online


Antivír zabezpečí počítač proti najrôznejším červom, vírusom, trójskym koňom, rootkitom, spywarom, botom a ďalšou háveďou. Cloudová sieť nepretržite zbiera a analyzuje informácie o nových hrozbách, ktoré následne zaplátavajú. Vďaka tomu sú obranné prvky k dispozícii okamžite, ako vzniknú.

Kaspersky Anti-Virus 2018 skúma odkazy a varuje pred tými nebezpečnými. Funkcia farebne rozlišuje ikony podľa toho, či je odkaz dôveryhodný, podozrivý alebo nebezpečný. Ďalej kontroluje sťahované súbory všetkého druhu. Engine proti phishingu s pravidelne aktualizovanou databázou chráni proti internetovým podvodníkom.

Pod svoje krídla vezme aj starší a pomalší počítač


Oproti konkurenčným antivírom má Kaspersky obrovskú výhodu - minimálny dopad na výkon. Sofware bol vyvinutý s ohľadom na nenarušenie plynulosti pri práci, prehliadaní internetu alebo inštalácii aplikácií.

Samotný antivír prekvapí rýchlou odozvou. Pri použití v notebooku obmedzí využívanie jeho energetických zdrojov a nemá výrazný vplyv na skrátenie výdrže na batériu. Úplnou samozrejmosťou je plná podpora aj najnovšej verzie Microsoft Windows 10.


Výhody systému Kaspersky Anti-Virus 2018

  • Tradičná antivírusová ochrana
    Ochráni váš počítač pred malwarom, trójskym koňom, červom, rootkitom, spywaru a botnetom
  • Technológia ochrany v reálnom čase s podporou cloudu
    Tím expertov Kaspersky zbiera nepretržite informácie o nových hrozbách a dokáže tak takmer okamžite reagovať na neustále novo vznikajúce nebezpečenstvo.
  • Ochrana proti programom uzamykajúcim obrazovku
    Systém Kaspersky Anti-Virus 2018 veľmi efektívne bráni pred nepríjemným ransomware, ktorý pri infikovaní vášho počítača uzamkne obrazovku počítača a pre jeho navrátenie do pôvodného stavu žiada výkupné. Antivír dokáže tomuto zabrániť už na procesnej úrovni.
  • System Watcher
    Táto funkcia dokáže okamžite zistiť nebezpečné procesy a zabrániť im. Ak by to nebolo možné, bude možné aspoň navrátiť stav do chvíle pred infikáciou.
  • Kontrola linkov pri vyhľadávaní na internete
    Odkazy pri vyhľadávaní na internete budú rozdelené do troch prehľadných kategórií. Bezpečné, podozrivé a nebezpečné stránky.
  • Minimálna náročnosť na zdroje PC
    K prevádzke postačí operačný systém Windows XP SP3 a všetky nasledujúce verzie. Vystačí si s 1 GB operačnej pamäte a potrebuje len 350 MB voľného miesta na pevnom disku. 
  • Rýchle spúšťanie, vypínanie a reakčná doba
    Všetky akcie, ktoré budete vykonávať pri obsluhe Kaspersky Anti-Virus 2018 sú svižné a ušetrený čas budete môcť využiť oveľa efektívnejším spôsobom.

Bezplatnú skúšobnú verziu môžete otestovať tu .

 

Náš tip: V případě potřeby kontaktujte technickou podporu Kaspersky na adrese: https://my.kaspersky.com/

Tento produkt je "Obnova / Predĺženie (Renewal)" - jedná sa o predĺženie končiaci licencie (naviaže na expiračná dátum pôvodnej licencie).

Postup inštalácie

  • Vážený zákazník, získavate elektronickú licenciu bezpečnostného softvéru Kaspersky
  • Inštalačný súbor na aplikáciu v SK nájdete tu: https://www.kaspersky.cz/#internet-security-trialspersky.cz/#internet-security-trial
  • Vyberte si verziu a kliknite na „Skúšobná verzia zadarmo“, následne si zvoľte prípadný variant (pre Windows, MAC, Android)
  • Po inštalácii vložte do aplikácie nižšie uvedený Aktivační kód

Postup inštalácie aplikácie Kaspersky Internet Security z aplikácie Google Play v zariadení:

  • Spustite aplikáciu Google Play v zariadení
  • Vyhľadajte aplikáciu Kaspersky Internet Security
  • Na stránke s podrobnosťami o aplikácii kliknite na možnosť inštalovať
Poznámka:

Dobrý deň, dnes mi končí licencia Kaspersky Internet Security multi-trade pre 1 zariadenie, prosím Vás, mám kúpiť a zaplatiť túto obnovu? Ako ďalej postupovať? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, potrebujem obnoviť licenciu Kaspersky internet security multi device 2018 CZ, prosím o postup a ktoré obnovy licencie sú pre mňa vhodné, ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, mám počítač s operačním systémem Windows 7 Proffesional Service Pack 1 a používám antivirový program Kaspersky Anti Virus 20.0.14.1085 (i). Když zakoupím od Vás Kaspersky Anti-Virus obnova (elektronická licence) bude mi to zaručeně fungovat ? Děkuji za odpověď Michal Solnický

Dobrý den, koupil jsem si v Alze antivirus Kaspersky, mám složenku, na ní je uvedena licence (nebo seriový klíč), ale formátem neodpovídá aktivačnímu lodu. Kde získám aktivační kód? Díky.

preco nefunguje link na bezplatnu skusobnu verziu?

Dobry den dnes 29.1.2017 som si objednal Anti-Virus Kaspersky elektronicku licenciu. Ked som zadal kod ktory mi bol poslany a po aktivovani som zistil ze mi licencia konci 1.10.2017. Chcel by som vas poziadat o parvau lebo platnost ma trvat 12 mesiacov a nie 9. Dakujem za skore vybavenie.

Diskusia a poradňa k Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií