Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

KeepKey Bitcoin Wallet

Zobraziť katalóg
KeepKey Bitcoin Wallet
4,0 1 hodnotení
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, OLED displej 256x64, ARM Cortex M3, ľahké použitie na Windows, OS X, Linux, Android, micro USB
Kód:  TREZBIT7 Produktové číslo:  KEEPKEY Stránky výrobcu

KeepKey Bitcoin Wallet

Šifrovacia hardvérová peňaženka KeepKey Bitcoin Wallet predstavuje bezpečné riešenie pre ochranu Bitcoin a iných virtuálnych mien. Zariadenie slúži najmä na vykonávanie a validáciu platieb a ovláda sa pripojením k počítaču cez micro USB port pomocou špeciálneho rozšírenia v aplikácii Google Chrome. Prístupový kľúč k vašej virtuálnej mene chráni heslo, takže vaše Bitcoin budú v bezpečí aj v momente, kedy sa KeepKey Wallet dostane do nepovolaných rúk. Ak sa stane, že stratíte prístupový kľúč, môžete si ho znovu sprístupniť; stačí zadať vetu o 12 slovách, ktorú používateľ vypĺňa pri prvom nastavení zariadenia.

Kľúčové vlastnosti trezoru KeepKey Bitcoin Wallet

  • Šifrovací hardvérový trezor pre virtuálne meny (Bitcoin, ethereum, litecoin ...)
  • OLED displej s rozlíšením 256 × 64
  • Ideálna na vykonávanie a validáciu platieb
  • Chráni prístupový kľúč k virtuálnej mene
  • Kompatibilná s operačnými systémami Windows, OS X, Linux a Android

Určené pre virtuálne meny:
Bitcoin
Ethereum
litecoin
Dogecoin
dash
Namecoin

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
93,5 mm Hotovo!
Výška
38 mm Hotovo!
Dĺžka
12,2 mm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
93,5 mm Hotovo!
Výška
38 mm Hotovo!
Dĺžka
12,2 mm Hotovo!
Poznámka:

Chcete sa o svete kryptomien dozvedieť viac? Bitcoin | Ako platiť bitcoinom | Bitcoin vs. Bitcoin Cash | Lightning Network | Čo je Blockchain | Satoshi Nakamoto | Ako na ťažbu kryptomeny | Kryptomenové forky | Ripple | Vertcoin | Ethereum | Litecoin | Ethlargement | Zencash | Dash | STORJ | Coinmarketcap | Neo | Cardano .


» Všetky zabezpečené USB kľúče, USB kľúče so šifrovaním a uzamykateľné USB kľúče

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Ne da se zapnut pristroj. Zadna reakce na koflik. Pripojil k PC. Vidim na dispeje KeepKey. Mam Chrome. KeepKay Klient. Ale zadna spoluprace z zarizenim. Dekuj

Diskusia a poradňa k KeepKey Bitcoin Wallet
Ďalšie informácie

Hardvérové peňaženky – alebo, ľudia, updatujte!

Hoci neexistuje bezpečnejší spôsob, ako uchovávať svoje drahocenné kryptomeny, než pomocou tzv. hardvérových peňaženiek, ako sú Trezor T či Ledger Nano S, stále sa objavujú nové cesty a spôsoby, ako vás o nich môže niekto pripraviť. Ako sa chrániť? Vieme, ako na to.

Bitcoin a ekológia (NÁZOR): Na čo aktivisti zabúdajú

Je Bitcoin príčinou budúcej ekologickej katastrofy? Nahradí ho kryptomena s nižšou spotrebou energie? Používa sa na ťažbu Bitcoinu len špinavá energia? Čítajte v našom článku!

Hardvérové peňaženky – Ako bezpečne uchovávať bitcoin a ďalšie kryptomeny?

Ako vlastniť kryptomeny a neprísť o ne? Odpoveďou je hardwarová peňaženenka. Ako funguje, aké sú jej výhody a ako sa líši od iných druhov peňaženiek? To sa dozviete v dnešnom článku. 

Proof of Work a proof of Stake (VŠETKO, ČO VIEME)

Algoritmy konsenzu predstavujú srdce technológie v pozadí kryptomien. Často môžeme počuť, že kryptomeny priniesli inováciu v podobe blockchainu. Určite ste tiež počuli o ťažbe kryptomien. Vďaka čomu však funguje samotný blockchain? Ako do toho zapadá ťažba a aké k nej existujú alternatívy? To si priblížime v tomto článku.

Kto je Satoshi Nakamoto? Pátrame po tvorcovi Bitcoinu.

Pokiaľ hľadáte iba jednu stručnú odpoveď na otázku „Kto je Satoshi Nakamoto?“, tak tú v našom článku pravdepodobne nenájdete. Môžeme sa však spoločne vydať na krátke pátranie po tvorcovi najznámejšej kryptomeny, bitcoin. Pozrieme sa bližšie na hlavných „podozrivých“, rozoberieme si rôzne okolnosti a zistíme, ako a prečo Bitcoin vôbec vznikol!

MimbleWimble a kryptomeny Grin a Beam (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Na začiatku roka 2019 boli spustené kryptomeny Grin a Beam. Tieto kryptomeny používajú na svoje fungovanie protokol MimbleWimble, ktorý umožňuje kryptomenám posielať anonymné transakcie a zároveň mať dobrú škálovateľnosť. Ako MimbleWimble funguje? Prečo je dôležité mať súkromie? Aké sú rozdiely medzi Beamom a Grinom? A ako sa im darí v porovnaní s konkurenciou?

Mýty a fakty okolo Bitcoinu

Dnes sa pozrieme na niekoľko často opakovaných mýtov, ktoré sa objavujú v súvislosti s Bitcoinom. Je pravda, že Bitcoin slúži takmer výhradne kriminálnikom? Je Bitcoin anonymný? Predstavuje ťažba bitcoinu riziko pre našu planétu?

Gaming na blockchaine, alebo komu patria herné svety?

Herný obsah nie je váš. Vaše postavy, výbava a úspechy patria prevádzkovateľovi hry. Ale čo keby ste boli ozajstnými a jedinými vlastníkmi práve vy? A čo in-game ekonomika? Čo keby mohla naozaj fungovať a goldy mali reálnu a udržateľnú hodnotu? Nielen to sľubujú kryptomeny a blockchain v hernom odvetví.

Libra – kryptomenový projekt spoločnosti Facebook

Jedna z najväčších sociálnych sietí na svete, Facebook, prichádza s vlastným „kryptomenovým“ a výrazne centralizovaným projektom, ktorý nesie názov Libra. V článku sme rozobrali ambície projektu a do detailu preskúmali povahu digitálnej meny Libra coin!

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie?

Od počiatku ZenCash až k platforme Horizen! (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

V dnešnom článku sme sa zamerali na unikátny projekt ZenCash (dnes Horizen). Ako sami vývojári zdôrazňujú, nejde len o ďalšiu kryptomenu, ale skôr o rozšíriteľnú privátnu platformu na báze blockchainu, ktorá výrazne presahuje rámec obyčajných transakcií. V čom tkvie unikátnosť a prečo si ZenCash zaslúži vašu pozornosť? Čítajte v našom článku!

RSK: Bitcoinový smart contract sidechain (VŠETKO, ČO VIEME)

Cieľom RSK je prepojiť bezpečnosť a hodnotu Bitcoinu s možnosťami ethereových smart contractov. Ako RSK funguje, na čo slúži, ako je momentálne použiteľný a ako to vyzerá s DeFi projektom Money on Chain?

Samourai Wallet – Bitcoin peňaženka so súkromím na steroidoch

Súkromie je nielen ľudské právo, ale hlavne boj. Finančné súkromie? Možno v sci-fi filme. Našťastie je tu ale Samourai Wallet, bitcoinová peňaženka s náložou funkcií, ktorá posúva tie najlepšie peniaze, aké kedy ľudstvo vymyslelo a úplne iný level.

Somnium Space: Vaše kľúče od virtuálneho sveta

Virtuálna realita a jej svety sa tešia stále väčšej obľube. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, kto skutočne vlastní a rozhoduje o veciach, ktoré si v nej kúpite a vybudujete? V tomto článku si priblížime virtuálny svet Somnium Space, ktorý vlastníctvo zakladá na blockchaine a povieme si, prečo je to tak najlepšie.

BIP – Technologické vylepšenia Bitcoinu

Bitcoin je často nazývaný dinosaurom medzi kryptomenami. Máme tu dnes predsa kopu lepších a novších krypto projektov s pokročilejšou technológiou. Svet kryptomien je extrémne dynamický a exponenciálne rastúci. Anonymnejšie alebo rýchlejšie kryptomeny s novými funkciami vznikajú neustále. Stáva sa teda Bitcoin dinosaurom na smetisku dejín? 

Defi: Finančný systém 2.0 (VŠETKO, ČO VIEME)

Počuli ste v poslednej dobe o DeFi a neviete, čo presne si pod tým termínom predstaviť? Ide o Buzzword či rozšírenie funkcií kryptomien ako Ethereum a Bitcoin? Prinášame vysvetlenie a analýzu decentralizovaných financií a najvýraznejších projektov, ich funkcií a rizík.

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok!

The Lightning Conference 2019 (REPORTÁŽ)

Prvá The Lightning Conference sa konala v bývalej armádnej pekárni v srdci Berlína  a bola skutočne unikátnou udalosťou. Na konferencii sa neschádzali len vývojári, no tiež nadšenci, popularizátori a krypto celebrity. Podujatie nabité obrovským množstvom prednášajúcich a účastníkov z celého sveta, ktorému vládla unikátna atmosféra. Takúto atmosféru nájdete len na výnimočných akciách a práve s pocitom výnimočnosti som z tejto konferencie aj odchádzal. Poďme sa pozrieť bližšie na jej priebeh, osobnosti, nové myšlienky a highlighty. 

Ethereum Classic (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Ethereum Classic (ETC) patrí medzi kryptomeny s veľmi nádejnou budúcnosťou. Zakladá si predovšetkým na decentralizovanom charaktere a nemennosti, čo sú vlastnosti, ktoré v tak veľkej miere neponúka ani jeho oveľa známejší potomok – Ethereum (ETH). Aké sú ďalšie kľúčové vlastnosti ETC? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o kryptomene Ethereum Classic vedieť!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

Coinmarketcap (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – majte prehľad o kryptomenách

Server CoinMarketCap.com, kde nájdete enormné množstvo dát a informácií o kryptomenách, sa už dlhodobo radí medzi 200 najpopulárnejších webových stránok sveta. Ako sa na CMK ľahko orientovať? A na čo si naopak dať pozor?

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

Ako funguje ťažba bitcoinu a ako ťažiť profitabilne? (NÁVOD)

O Bitcoine a kryptomrnách dnes počúvame prakticky denne. Viete ale, ako vlastne ťažba bitcoinov funguje? V našom článku uvedieme všetko na pravú mieru! Je možné, aby Bitcoin niekto ovládol? Ako ťažiť s profitom? A ako vôbec začať ťažiť?

Ako na ťažbu kryptomien so Simplemining.net (NÁVOD)

Či už čítate, počujete alebo si myslíte čokoľvek, zlatá digitálna horúčka pokračuje. Vytrvalo rastúca cena bitcoinu či litecoinu to len potvrdzuje. Ťažiť sa preto bude s vami, aj bez vás. V našom článku odpovieme na najčastejšiu otázku v súvislosti s virtuálnymi menami – ako vlastne začať s ťažbou. Rýchlo, jednoducho, lacno a bezbolestne.

Čo to je Bitcoin full node? (ZÁKLADY BITCOINU)

Zverili by ste spravovanie stavu svojich financií úplne cudziemu človeku? Samozrejme, že nie. Nezverujte mu ani spravovanie stavu svojich bitcoinov. Kúpte si vlastnú vreckovú švajčiarsku banku a o transakciách v sieti sa presvedčte sami. Viac o Bitcoin full node v dnešnom článku.

Čo je to vlastne ten blockchain?

Termín blockchain je v posledných troch rokoch trochu nadužívaný, obzvlášť na konferenciách plných ľudí v na mieru šitých oblekoch o ňom počujete na každom rohu. Čo to ten blockchain ale vlastne je? Na akých princípoch funguje? A aké je jeho skutočné využitie? V našom článku sa s pomocou jednoduchej analógie pokúsime vysvetliť, čo sa naozaj skrýva za touto revolučnou technológiou!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Recenzie KeepKey Bitcoin Wallet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KeepKey Bitcoin Wallet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KeepKey Bitcoin Wallet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KeepKey Bitcoin Wallet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KeepKey Bitcoin Wallet.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií