Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kenu Airframe + Leather

Zobraziť katalóg
Kenu Airframe + Leather
5 1 hodnotení
Držiak na mobil pre vetraciu mriežku, univerzálny, pre mobilné telefóny do 6", kožený
Kód:  KENU0D2d Produktové číslo:  AF3-KK-NA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kenu Airframe + Leather

Kenu Airframe+ Leather je kompatibilný so širokou škálou mobilných telefónov. Tento držiak pre vetraciu mriežku pojme akékoľvek zariadenie do veľkosti uhlopriečky približne 6", pričom ide o veľmi vhodné riešenie. Vďaka najčastejšiemu umiestneniu na vetraciu mriežku v stredovom paneli telefón nijako neprekáža vo výhľade, a pritom ho máte neustále v úrovni očí. Držiak je teda vhodný pre tých, ktorí často využívajú GPS navigáciu alebo používajú handsfree volanie.

Mobilný telefón stačí vložiť medzi čeľuste istené pružinou. Ak svoj prístroj chránite ochranným obalom alebo máte veľkokapacitnú batériu, tak aj v tomto prípade môžete držiak bez problémov využívať. Na montáž nebudete potrebovať žiadne lepidlá, magnety alebo iné špeciálne prípravky. Patentovaná konštrukcia využíva otočný klip, ktorý bezpečne namontujete na akúkoľvek vetraciu mriežku, či už horizontálne, vertikálne alebo šikmo.

Vložte akúkoľvek kartu z vašej peňaženky do otočného klipu a transformujte držiak na praktický stojanček. Ideálne riešenie na sledovanie videa a hranie hier. Samozrejmosťou je ľahký prístup k všetkým konektorom a tlačidlám na telefóne.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý, účelný držiak
  • Umiestnenie držiaka na vetraciu mriežku
  • Pre mobilné zariadenia s uhlopriečkou do 6"
  • Prístup k všetkým ovládacím prvkom
  • Možnosť otáčania do horizontálnej aj vertikálnej polohy
  • Jednoduché prichytenie

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Mobilné telefóny do 6"

Materiál:
ABS, TPE, koža, antikorová oceľ, mosadz

Rozmery:
69 × 48 × 25 mm

Hmotnosť:
28 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kenu Airframe + Leather Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Airframe+ Leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Airframe+ Leather. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Airframe+ Leather. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenu Airframe+ Leather.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií