Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A

Zobraziť katalóg
Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A
Čítačka – USB biometrický bezpečnostný kľúč a čítačka odtlačkov prstov pre Windows, MacOS a Chrome OS, dvojfaktorové overovanie, štandardy FIDO2, WebAuthn/CTAP2 a FIDO U2F, pre webové prehliadače: Chrome, Edge, Firefox a Safari, podporuje správcu hesiel: LastPass, Dashlane, 1Password, Bitwarden, Keeper, KeePass, NordPass, kompaktný dizajn, USB-A, možné prenášať na zväzku kľúčov
Kód:  NX900f2 Produktové číslo:  K64708WW
Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A Predaj skončil

Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A

Vďaka kombinácii vynikajúceho biometrického výkonu s možnosťou niekoľko úrovňového overovania poskytuje zariadenie VeriMark Guard univerzálnu bezpečnostnú autentizáciu, ktorá chráni dáta pred počítačovými zlodejmi. S algoritmom odtlačkov prstov, ktorý prekračuje snímače, a certifikáciami FIDO2 a FIDO U2F, kľúč ľahko prekonáva konkurenciu. V ponuke má VeriMark bezheslovú, dvojitú, viacúrovňovú a Tap-and-Go ochranu s podporou až 10 odtlačkov prstov.

Kľúčové vlastnosti čítačky Kensington VeriMark Guard

  • Pokročilá technológia odtlačkov prstov
  • Certifikát FIDO U2F zabezpečuje bezproblémovú interoperabilitu
  • Správca hesiel VeriMark na vytváranie sofistikovaných prihlasovacích údajov
  • Šifrovanie/dešifrovanie súborov
  • Kompaktný dizajn
  • Vhodné pre Windows 10 a prehliadače Chrome, Edge, Firefox a Safari

Univerzálna integrácia

Poskytuje škálovateľný prístup k počítačom a platformám Windows mimo pracoviska vrátane biometrických prihlasovacích údajov pre systém Windows Hello. Pokročilé zabezpečenie je jednoduché, takže môžete chrániť pred neoprávneným prístupom k sieti na ohrozených zariadeniach a zároveň znížiť počet podvodov a pokusov o krádež identity.

Certifikácia FIDO U2F

Zlepšenie vašich skúseností vo svete dvojfaktorového overovania – Fast Identity Online (FIDO) univerzálne overovanie (UID) (FIDO) zabezpečuje bezproblémovú interoperabilitu a spĺňa požiadavky na bezpečnostné kľúčové prihlasovanie pre poskytovateľov cloudových služieb a softvéru, ako sú Google, Dropbox, GitHub A Facebook.

Správca hesiel VeriMark

Poskytuje jednoduché a bezpečné riešenie správy hesiel, ktoré umožňuje, aby váš overený odtlačok prsta automaticky vyplnil používateľské mená a heslá pre vaše webové lokality, prihlasovacie údaje a šifrovanie/dešifrovanie súborov. Teraz môžete vytvárať sofistikované prihlasovacie údaje pre všetko vo vašom digitálnom svete a zaregistrovať vaše odtlačky prsta na čítačke Kensington VeriMark Guard.

Čítačka Kensington VeriMark Guard v kompaktnom dizajne

Malý a ľahko použiteľný gombík na odtlačky prstov VeriMark sa ľahko pripevní na štandardný krúžok na kľúče, aby sa dal pohodlne prenášať. Zariadenie stačí pripojiť k štandardnému portu USB.


Poznámka: Kensington VeriMark Guard funguje v prostredí Windows, MacOS aj Chrome OS, nemožno ho však použiť na prihlásenie do týchto systémov.

Parametre a špecifikácia

Konektor
USB-A Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Konektor
USB-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky zabezpečené USB kľúče, USB kľúče so šifrovaním a uzamykateľné USB kľúče

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ste fakt super. V popise mate napisane "včetně biometrických přihlašovacích údajů pro systém Windows Hello" - no Guard variant s windows hello nefunguje. Takze dakujem Vam velmi pekne za mrhanie mojim casom, zase Vam musim nieco vratit osobne na pobocke. Ref: Odkaz do neznáma

Ahoj. Potreboval jsem vyresit prihlasovani otiskem prstu do Win10. Tento produkt vsak hlasi, ze neni kompatibilni s funkci windows Otisk Prstu. Ma nekdo nejakou zkusenost, co s tim? Dekuji Lee.

I přes stížnosti 2 zákazníků, jak jsem si teď všiml, píšete v popisu pořád "Poskytuje škálovatelný přístup mimo počítače k počítači a platformám Windows včetně biometrických přihlašovacích údajů pro systém Windows Hello." Je možná výměna za jinou čtečku, která opravdu podporuje Windows Hello?

V nadpisu je nesprávně uvedeno, že dongle podporuje MacOS, což není pravda, výrobce to jasně deklaruje "Answer: No, currently we only support Windows 10, 8.1 and 7.". Stěžuje si tu X lidí, přesto to neopravíte, trváte na svém.

Píšete, že podporuje mac os a výrobce píše, že mac os není podporováno. Je mi čtečka otisku na nic. Vyhozené peníze oknem.

Diskusia a poradňa k Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington VeriMark™ Guard pro Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington VeriMark™ Guard Windows, MacOS és ChromeOS rendszerhez, USB-A.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií