Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KENWOOD HDP 404 WH

Zobraziť katalóg
KENWOOD HDP 404 WH
Tyčový mixér 800W, variabilný rýchlosť + Turbo, kovová mixovacia noha Triblade, kovový nadstavec MasherPro, choppery objemu 0.5l, s odolnými nožmi z nerezovej ocele, Odolná nerezová šľahacia metla, 0.75l kalibrovaná nádoba s viečkom a robustným držadlom, časti vhodné na umývanie v umývačke, centrálny výstup napájacieho kábla pre praktickejšie používanie, jednoduchá výmena nástavcov
Kód:  KENTM001 Produktové číslo:  Ken-HDP404WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD HDP 404 WH

Multifunkčný tyčový mixér svetoznámeho výrobcu Kenwood vám pomôže pripraviť najrôznejšie pokrmy v rekordnom čase. Prístroj totiž zvládne nielen klasické mixovanie, ale aj sekanie či šľahanie nadýchaných krémov.Dostane vás svojim jednoduchým intuitívnym ovládaním cez integrované tlačidlá, ktoré zvládnete bez problémov stlačiť jednou rukou. Čím silnejšie tlačidlo stlačíte, tým bude mix hladšia. Funkciu Turbo potom využijete pre krátke a intenzívne sekanie. Nemusíte sa samozrejme obávať neporiadku v kuchyni - špeciálny mixovacej hlava je navrhnutá tak, aby zabránila zbytočnému špliechanie.

Koncovka nerezové mixovacej nohy má praktický kvetinový tvar, ktorý môžete nakláňať do rôznych uhlov a dostanete sa tak aj do horšie dostupných miest. Vďaka tomu rovnomerne namixujete celý obsah misy.Okrem samotného mixéra získate tiež bohaté príslušenstvo, s ktorého pomocou si pripravíte hladké omáčky, polievky, pyré alebo miešané nápoje. Konkrétne dostanete sekáčik chopper s uzatvárateľnou nádobou 500 ml a plastovú šľahacie nádobu 750 ml, obe s užitočnou odmernou stupnicou. Ďalej metlu na šľahanie z nerezovej ocele a 2 × nadstavec MasherPro určený na zemiakovú kašu a pyré. Nástavce behom chvíľky jednoducho vymeníte.

Moderné tyčový mixér Kenwood

  • Všestranný výkonný pomocník do vašej kuchyne
  • Pre mixovanie, sekanie a šľahanie nadýchaných krémov
  • Ovládanie jednou rukou pomocou 2 jednoduchých tlačidiel
  • Funkcia Turbo pre rýchle intenzívne sekanie
  • Inovatívny systém troch dokonale ostrých čepeľou
  • Žiadne škvrny vďaka špeciálnej mixovací hlave
  • Ergonomická rukoväť s protišmykovým povrchom SureGrip
  • Nerezová mixovacia noha s koncovkou tvare kvetiny
  • Široké ľahko vymeniteľné príslušenstvo vhodné do umývačky
  • Centrálny výstup napájacieho kábla
  • Elegantný dizajn prevažne v bielej farbe
  • Rozmery 7,3 × 42 × 7,3 cm
  • Nízka hmotnosť len 1,96 kg

inovatívny čepele

Kenwood vyvinul unikátnu technológiu Triblade, s ktorou sa celý proces maximálne zrýchlil a zefektívnil. Tri čepele sa pohybujú po rôznych trajektóriách a zaisťujú tak 3 úrovne rezanie a otáčanie. Pri mixovaní teda prístroj využíva trojitou silu a podáva vďaka nej dokonalé výsledky. Navyše vám ergonomická rukoväť mixéra skvele padne do ruky a je vylepšená špeciálnym povrchom SureGrip. Ten zaručuje pevný úchop aj v mokrej ruke, z ktorej by iná rukoväť mohla vykĺznuť.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
3 Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
3 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemá tento výrobek chybný popis Dobrý den, nejedná se o model KENWOOD HDP 404? Dle příslušenství ano, nyní je tento výrobek označen stejně jako jiný model s menší výbavou. Děkuji

Diskusia a poradňa k KENWOOD HDP 404 WH
Príslušenstvo pre KENWOOD HDP 404 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD HDP 404 WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD GDP 306 WH Triblade. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD GDP 306 WH Triblade. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD GDP 306 WH Triblade.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií