Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR vonkajšia kamera

Zobraziť katalóg
KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR vonkajšia kamera
4,0 1 hodnotení
Kamerový systém - Pozície pre 1x HDD SATA, 4x LAN, USB, VGA, HDMI, diaľkové ovládanie, štyri vodeodolné IP kamery s nočným videním, rozlíšenie 720P, mobilné aplikácie
Kód:  KG201c5 Produktové číslo:  MH-4140

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR vonkajšia kamera Predaj skončil

KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR vonkajšia kamera

Bezpečnostný set štyroch kamier s mnohými praktickými funkciami je vhodný najmä pre domáce použitie. Kamery zaobstarávajú farebný záznam v rozlíšení 720p, podporujú nočné videnie a nehne s nimi ani nepriaznivé počasie. Fotky a videá vie ukladať na webovej služby Dropbox alebo Google Drive, čím je postarané o bezpečnosť zhotovených záznamov. Sada obsahuje cloud rekordér a celkovo 4 kamery - 2x ICB-100 s 3,6mm fixným objektívom a 2x ICB-200 sa 6mm fixným objektívom. Máte teda možnosť si inštaláciu nakombinovať podľa potreby.

Set podporuje nahrávanie v H.264, plánované nahrávanie a udalosťami spustené nahrávanie. Obsahuje slot pre jeden SATA disk až o kapacite 4 TB. K rekordéru možno pristupovať aj cez mobilné zariadenia pomocou aplikácie KView, ktorá podporuje PUSH notifikácie v prípade nepozvaných hostí.


Doplňujúce informácie:

2 kamery IBC-100:
Senzor: CMOS
Dosah prísvitu: IR 20 m
Úhled pohľadu: 75 °
Objektív: 3,6 mm fixný objektív

2 kamery IBC-200:
Senzor: CMOS
Dosah prísvitu: IR 30 m
Uhol pohľadu: 45 °
Objektív: 6 mm fixný objektív

Balenie obsahuje:
MH-410 4CH NVR (Mars Home)
2 x IBC-100 IP kamera (3.6mm)
2 x IBC-200 IP kamera (6mm)
2 x 15 m RU56C-15 PoE počasie odolný kábel
2 x 30 m RU56C-30 PoE počasie odolný kábel
1 x myš
1 x diaľkový ovládač
1 x 15 V / 3 A napájací adaptér

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se dotázat, zda je k dipozici k tomuto kamerovému setu dohledová aplikace pro mobilní telefon s operačním systémem windows mobile 8. Pro vzdálené sledování kamer či prohlížení záznamu vzdáleně.

Dobrý den, 1)potřebuji poradit jaký 4T disk je vhodný pro nepřetržitý nahrávání do "KGUARD 4-kanálový rekordér HD Cloud + 4x barevná venkovní kamera" https://www.alza.cz/kguard-4-kanalovy-rekorder-hd-cloud-4x-barevna-venkovni-kamera-d2418646.htm 2) a odhad kolik hodin záznamu čtyř kamer se na 4T disk vejde? 3) jde na "KGUARD 4-kanálový rekordér " ukládat i jiné data (z domácí sítě) Děkuji Martin Škarda

Diskusia a poradňa k KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR vonkajšia kamera
Príslušenstvo pre KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR vonkajšia kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD 4-kanálový rekordér Mars NVR + 4x IP IR venkovní kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD 4-Kanal-Recorder HD Wolke + 4x Farbe Outdoor-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD 4-Kanal-Recorder HD Wolke + 4x Farbe Outdoor-Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KGUARD 4 csatornás felvevő Mars NVR IP + 4x IR kültéri kamera.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií