Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x farebná vonkajšia kamera

Zobraziť katalóg
KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x farebná vonkajšia kamera
Kamerový systém - CCTV + IP, pozície pre 1x HDD SATA, LAN, USB, BNC / VGA, HDMI, diaľkové ovládanie
Kód:  KG201k2 Produktové číslo:  HD881-WA713APK4

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x farebná vonkajšia kamera Predaj skončil

KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x farebná vonkajšia kamera

Rekordér a kamery od KGUARD je používateľsky prívetivá sada, ale pritom spĺňa všetko, čo by ste čakali od moderného monitorovacieho centra. Vie nahrávať Full HD video, a v reálnom čase ho kódovať cez H.264, ktorý ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu s primeranými dátovými nárokmi na úložisko aj na online prenos. Okrem pripojenia analógových Full HD kamier s BNC konektormi zvládne tiež IP kamery, takže slúži ako kompletné riešenie monitoringu z rôznych, aj veľmi vzdialených zdrojov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletné riešenie pre 8 analógových a 2 IP kamery
  • Podporuje analógové kamery až 1080P a ONVIF IP kamery až 8 Mpx
  • Súčasný záznam v rôznych rozlíšeniach (i hybridných)
  • Mobilné aplikácie KVIEW s QR párovaním a webová správa
  • Zálohovanie záznamu na HDD, USB alebo sieťové úložisko
  • Dodané vonkajšie kamery s nočným videním

Ucelené prostriedky sledovania

Systém okrem úložiska už nič ďalšie nepotrebuje. Pripojíte k nemu VGA alebo HDMI displej či televízor, myš je už pribalená, a potom na vás čaká veľmi prehľadne riešené prostredie, kde si nastavíte kvalitu nahrávania, zónové alarmy a iné. Na diaľkové sledovanie sa ponúka aplikácia KView, cez ktorú môžete všetko dianie sledovať z inteligentného telefónu alebo tabletu. Spárovanie uľahčí skenovanie QR kódu. Navyše tento moderný monitorovací systém dokáže ukladať snímky význačných okamihov do cloudového Dropboxu. Pracovisko alebo domov budete mať pod stálym dohľadom.

Kamery pribalené

U dodaných kamier sa počíta s nasadením mimo interiér, a tak sú zhotovené veľmi kvalitne. Telo je pevné a odolá proti akejkoľvek nepriazni počasia. Vytýčenú oblasť kamery snímajú pomocou megapixelového CMOS čipu s výstupným rozlíšením 720p. Kamery však predovšetkým zaujmú funkciou na videnie v úplnej tme na 20 metrov, takže im v priebehu noci neujdú žiadne udalosti. Spoľahlivo zachytí aj vzdialený priestor v noci.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
20 m Hotovo!
Šírka
180 mm Hotovo!
Výška
65 mm Hotovo!
Hĺbka
60 mm Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
20 m Hotovo!

Rozmery

Šírka
180 mm Hotovo!
Výška
65 mm Hotovo!
Hĺbka
60 mm Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x farebná vonkajšia kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x barevná venkovní kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD 8-Kanal-DVR + 4x Farbe Outdoor-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD 8-Kanal-DVR + 4x Farbe Outdoor-Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií