Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

KGUARD kábel 30 m

Zobraziť katalóg
KGUARD kábel 30 m
Dátový kábel - predlžovací, signál + napájanie (ku všetkým kamerám KGUARD), max. 2A
Kód:  KG260b Produktové číslo:  Ah281b-30 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KGUARD kábel 30 m

Dátový kábel KGUARD kompatibilný so všetkými kamerami Kguard a inými CCTV systémami môžete využiť ako predlžovací kábel alebo ako kábel prípojný. Dĺžka 30 metrov zaručí, že dosiahne na naozaj vzdialené miesta. Kábel je na oboch stranách vybavený konektorom BNC a napájacím konektorom a pre prípad potreby dostanete aj adaptéry M > F. Inštaláciu zvládne aj neskúsený používateľ bez pomoci akéhokoľvek náradia. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!
Dĺžka kábla
30 m Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Maximálne prúdové zaťaženie
2 A Hotovo!

Využitie

Typ
Predlžovací kábel Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
30 m Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie
2 A Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím Vás dá sa tento kábel použiť aj ku kamerovému systému iget HOMEGUARD HGDVK87704, nakoľko k jednej kamere mi 18 metrový kábel dodaný k tomuto systému nepostačuje a v ponuke nemáte k tomuto systému zvlášť žiadne káble. Ďakujem. S pozdravom Peter

Popis neodpovídá zboží. Je to jiný obal než na obrázku a neobsahuje tu redukci, takže ho nelze použít jako prodlužovací. Dáte mi zdarma tu redukci k tomu nebo musím zboží reklamovat? Díky

Diskusia a poradňa k KGUARD kábel 30 m
Príslušenstvo pre KGUARD kábel 30 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD kabel 30m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD Kabel 30 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD Kabel 30 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KGUARD kábel 30 méter.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií