PET PET

CAVION 7 Base Quad

Zobraziť katalóg
CAVION 7 Base Quad
3,3 4 hodnotení
Tablet - Allwinner Quad Core A33 1,2GHz, multidotykový IPS 7" 1024x600, RAM 512MB, eMMC 4GB, WiFi, micro SD, OTG, webkamera 0,3 Mpx, Google Android 4.4
Kód:  KIA101b Produktové číslo:  CB7Q10001-CB7Q105000

CAVION 7 Base Quad

KIANO Cavion 7 je lacný tablet, ale napriek tomu obsahuje pomerne atraktívnu výbavu v čele s operačným systémom Google Android 4.4. Vďaka použitiu najrozšírenejšieho mobilného systému budete mať k dispozícii doslova milióny aplikácií. Samozrejmosťou je plná integrácia Google služieb, mail, vyhľadávanie, mapy či cloudového úložiska.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový procesor
  • Displej s technológiou IPS
  • Funkcia USB On the Go
  • Multidotyková vrstva
  • Možnosť vložiť Micro SD kartu s kapacitou až 32 GB

Všestranné zariadenie

Takto vybavený tablet tvorí úplne ideálny štartovací prístroj, na ktorom celkom ľahko pochopíte nový nastolený smer multimediálnej zábavy. Kian Cavion 7 vám totiž poslúži nielen na konzumáciu internetu, ale aj na sledovanie filmov, obľúbených klipov na YouTube aj počúvanie hudby. Vyskúšate si populárne aplikácie pre sociálne siete, videohovory pomocou Skype aj niektoré jednoduchšie hry. Pomerne veľký multidotykový displej k tomu totiž priamo nabáda.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde kupim novu bateriu na Cavion 7.1 quard

Dobrý den. Dá se tento tablet použít jako navigace?

Diskusia a poradňa k CAVION 7 Base Quad
Príslušenstvo pre CAVION 7 Base Quad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAVION 7.1 Base Quad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kian Cavion 7 Basis Quad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kian Cavion 7 Basis Quad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CAVION 7 Base Quad.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií