Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kingston 32GB KIT DDR3 1333MHz CL9 ECC Quad Rank

Zobraziť katalóg
Kingston 32GB KIT DDR3 1333MHz CL9 ECC Quad Rank
Operačná pamäť 4x8GB, PC3-10600, napätie 1.35V, Registered with Parity x4
Pridať do zoznamu
Záruka 99 mesiacov Kód:  DE603t Produktové číslo:  KVR13LR9Q4/32
Kingston 32GB KIT DDR3 1333MHz CL9 ECC Quad Rank 222,18 € Rozbalené

Kingston 32GB KIT DDR3 1333MHz CL9 ECC Quad Rank

Kingston 32GB KIT DDR3 1333MHz CL9 ECC Quad Rank je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Vysoko výkonný KIT trojica vysokokapacitných pamäťových modulov typu DDR3 určených pre výkonné systémy, servery a viacprocesorové počítače. Podporujú ECC Registered technológiu s kontrolou parity a majú celkovú kapacitu 32 GB. Kingston sú odporúčané výrobcami základných dosiek a počítačov pre svoju perfektnú kompatibilitu a spoľahlivosť. Nadštandardom je doživotná záruka!

Technológia ECC kontroluje transparentne a v reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch. Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu. Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC. V spolupráci s kontrolou parity dosahuje pamäť maximálnej kontroly prenesených dát. Parita spočíva v tom, že k jednobytovému slovu sa pridá pomocné informácie (tzv. paritný bit) a vďaka nej je možné následne overiť pravosť prenesených dát.

Registered pamäte sú vybavené vlastným radičom, ktorý riadi prístup k jednotlivým pamäťovým modulom a uľahčuje tak prácu radiči pamäťou na doske alebo v procesore. Pamäť sa navonok chová ako jediný modul - register čip - ktorý sa stará o zápis a čítanie z jednotlivých pamäťových buniek a radiči odovzdáva až Výsledky týchto operácií. Tým sa zvyšuje efektívnosť prístupu do pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viac pamäťových modulov súčasne. Niektoré serverové dosky vyžadujú registered pamäte.

Pamäť má štyri samostatne adresovateľný oblasti (memory rank) so šírkou zbernice 72 bitov (64 bitov dáta a 8 bitov ECC kód). Väčšina serverových čipsetov má obmedzený počet memory rank alebo priamo predpísanú konfiguráciu pamäťou pre jednotlivé sloty, preto je potrebné pri nákupe sledovať tento údaj vzhľadom k budúcim upgraduje - ak dosiahnete plný počet memory rank na základnej doske, nebude možné pridať ďalšie modul aj keby ostávali nejaké voľné pamäťové sloty.

Pamäťové moduly s organizáciou čipov "x4" sú určené pre najnáročnejšie použitie, podporujú celý rad profesionálnych technológií ako multiple-bit error correction, Chipkill, memory scrubbing alebo Intel Single Device DataCorrection (SDDC), preto sú ideálne pre kritické aplikácie a dôležité servery.

Pamäťový modul obsahuje teplotný snímač, pomocou ktorého možno sledovať teplotu a predchádzať tak prípadným problémom.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
DDR3 ECC Registered with Parity

Kapacita:
3x 8 GB

Pracovná frekvencia:
1333 MHz

CAS Latency:
CL9

Memory rank:
Quad Rank

Organizácia čipov:
x4

Certifikácia:
PC3-10600

Napájanie:
1,35 V

Ostatné:
Teplotné čidlo

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston 32GB KIT DDR3 1333MHz CL9 ECC Quad Rank
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií