Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera

Zobraziť katalóg
Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera
4,7 34 hodnotení
Pamäťová karta - rýchlosť čítania až 90MB/s, zápis až 45MB/s, vhodná na nahrávanie 4K videa, pracovná teplota -25 ° C až 85 ° C, vodeodolná
Kód:  DU007r1d2 Produktové číslo:  SDCAC/16GB Stránky výrobcu
Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera Predaj skončil

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera

Pamäťová karta micro SDHC od spoločnosti Kingston je špičkovým produktom spomínanej značky. S kapacitou 16 GB disponuje dostatočným úložiskom pre zhromažďovanie fotiek, videí alebo hudby. Vysoko výkonná karta vám garantuje rýchlosť čítania až 90 MB/s a zápisu 45 MB/s. Vďaka týmto vlastnostiam si produkt nájde svoje uplatnenie u chytrých telefónov, fotoaparátov či kamier. Trieda Class 10 je vhodná na nahrávanie videí v kvalite Ultra HD, 3D či 4K. Avšak toto úložisko môže byť podrobené aj extrémnym podmienkam, pretože je vodeodolné, nárazuvzdorné a dokonca vydrží aj extrémne mrazy či vysoké teploty.

kľúčové vlastnosti

  • Micro SDHC karta pre najnáročnejších
  • Vysoká rýchlosť čítania i zápisu
  • Hodí sa pre telefóny i fotoaparáty
  • Produkt je vodeodolný a nárazuvzdorný
  • Karta môže byť používaná v extrémnych podmienkach

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!

Vlastnosti

Odolná proti
Teplu, Vode Hotovo!
Vlastnosti
Nahrávanie videa v 4K Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pasuje tato SD Karta do sportovní kamery SJCAM 4000 Wi-Fi? Děkuji předem za odpověd'.

Dobrý den, je tato karta kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy J5 -jedná se mi o záznam 2 hodinovéh videa. Děkuji. Kolářová

Dobrý den, je možné, že tato karta není kompatibilní s nějakými telefony ? Lenovo K5 hlásilo po 14ti dnech, že karta je poškozena, reklamoval jsem, vyměněná karta fungovala cca měsíc v pořádku a dnes zase z "karta poškozena" :-(

Dobrý den. chtěl bych se zeptat, jestli tato SD karta je dostatečně rychlá na to, aby stíhala záznam z akční kamery Lamax X8 Electra..:)

Diskusia a poradňa k Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera
Príslušenstvo pre Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3-Tätigkeits-Kamera + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3-Tätigkeits-Kamera + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I U3 Action Camera + SD adapter.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií