Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10

Zobraziť katalóg
Kingston Micro SDHC 16GB Class 10
4,7 578 hodnotení
Pamäťová karta čítanie až 30MB/s, zápis až 10MB/s
Kód:  DU007o1 Produktové číslo:  SDC10/16GBSP Stránky výrobcu

Kingston Micro SDHC 16GB Class 10

Zakoupili jste si v poslední době moderní chytrý telefon, tablet, digitální fotoaparát nebo kameru a chcete efektivně rozšířit jejich kapacitu? S paměťovými kartami Kingston to není žádný problém. Život je dost krátký na to, abyste jeho většinu promarnili čekáním na dokončení kopírování fotografií, hudby nebo filmů z paměťové karty a naopak. Právě proto jsou ideální volbou pro rozšíření kapacity vašich mobilních zařízení právě paměťové karty Kingston Micro SDHC.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Kingston Micro SDHC

Rychlá práce s daty

Vysoké přenosové rychlosti patřící k nejvyšším mezi miniaturními Micro SDHC kartami - to je jedna z hlavních předností paměťových karet Kingston. Díky splnění specifikací Třídy 10 přenesete i větší množství dat, jako jsou fotografie či videonahrávky, hry, filmy nebo celé hudební kolekce, během několika málo okamžiků, a můžete se tak věnovat mnohem zábavnějším a příjemnějším věcem, než je čekání.


Kvalita a spolehlivost

Stejně tak jako všechny ostatní produkty firmy Kingston byly i paměťové karty Micro SDHC pečlivě testovány, vynikají vysokou spolehlivostí a výrobce na ně poskytuje doživotní záruku.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Kingston Micro SDHC

Parametry a specifikace:

Typ:
Micro Secure Digital SDHC

Kapacita:
16 GB

Přenosová rychlost:
Class 10 - minimální rychlost zápisu 10 MB/s

Rozměry:
15 x 11 x 1 mm

Hmotnost:
2 g

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita disku
16 GB Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
30 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita disku
16 GB Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
30 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
10 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston Micro SDHC 16GB Class 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 16GB Class 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC Class 10 16 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC Class 10 16 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston MicroSDHC 16GB Class 10.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií