AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3

Zobraziť katalóg
Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3
4,7 205 hodnotení
Pamäťová karta – čítanie až 90MB/s, zápis až 80MB/s, odporúčané pre 2K a 4K video
Kód:  DU023l2 Produktové číslo:  SDA3/32GB Stránky výrobcu

Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3

Rozšíri kapacitu vášho zariadenia

Pamäťová karta Kingston SDHC 32 GB Class 10 je perfektnou voľbou pre milovníkov smartfónov a tabletov, kde vám poskytne rýchlejšie používanie aplikácií, plynulé Full HD aj 4K video záznamy a pokročilé fotografické zachytenie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3
 

Zvládne aj záznam 4K videa

Karta spadá do rýchlostnej kategórie UHS-I U3. Pri použití v zariadeniach s podporou tejto rýchlostnej triedy sa dočkáte vysokých prenosových rýchlostí. Tie sa pohybujú na hodnotách až 90 MB/s pre čítanie a 80 MB/s pre zápis. Karta sa tiež pýši funkčnosťou v teplotných podmienkach od -25 °C až po 85 °C, odolnosťou proti nárazom a vodovzdornosťou.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
80 MB/s Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U3 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
80 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

UHS Class
UHS-I, U3 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nahrávanie videa v 4K Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky SD karty, SDHC karty a SDXC karty
» Všetky SDHC pamäťové karty, SDXC pamäťové karty a Compact Flash pamäťové karty (CF)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V jedné z odpovědí váš alza "expert" tvrdí že pro natáčení 4k videa je potreba karta s rychlejším zápisem ...pak tedy nechápu proc je u karty v popisu uvedeno "doporučeno pro 2k a 4k" ??

Dobrý den Jak dlouhá doba je na reklamaci? Koupil jsem 08/2016 a uz od zacatku s ni mam problemy. Projevuje se to vyjimecne pri zapisu jpg a raw souboru ve fotaku ale pri nahravani videa temer vzdy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli si tuto paměťovou kartu mohu pořídit do foťáku Nikon B700. Děkuji

Zdravím, mám dotaz - koupil jsem tuto kartu pro její vysokou kapacitu zápisu/čtení - ale ve fotoaparátu z nějakého důvodu nefunguje správně - problém se projevuje tak, že foťák (Canon 5D MK3) při natáčení videa začne po 2-3 vteřinách bufferovat a nakonec natáčení videa ukončí, poté dlooooouho zapisuje. Je to známý problém nebo je karta vadná?

Je možne že mi nechce nahrávať xavc s 4k a ani s HD?

Dobry den, mam zaujem kupit si tuto pametovu kartu k zrkadlovke, ale chcel by som ju najprv (pred platenim) vyskusat zapojit - ci by fungovala spravne. Jedna sa totiz o to, ze fotoaparat sice podporuje sdhc format, ale v zozname podporovanych kariet tato konkretna chyba - a neviem, ci ide o nejaku technicku nekompatibilitu alebo len starsiu dokumentaciu fotoaparatu. Z toho dovodu sa chcem opytat, ci by bolo mozne ju najprv odtestovat a az nasledne zaplatit? Na BA centralu by som sa vedel dostavit v piatok rano.

V objednávka 153546277 som si objednala u vás kameru s pamäťovou kartou s tym ze odporučana karta pri parametroch kamery je pamäťová karta SDHC. Pri pozerani kamery som zistila ze potrebujem mikro pamätovu kartu. Chcem sa vas opytat ci je mozne vymenit pamätovu kartu SDHC za mikro pamätovu kartu.

Diskusia a poradňa k Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3
Príslušenstvo pre Kingston SDHC 32 GB Class 10 UHS-I U3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SDHC 32GB Class 10 UHS-I U3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 32GB SDHC Class 10 UHS-I-U3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 32GB SDHC Class 10 UHS-I-U3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston 32GB SDHC Class 10 UHS-I U3.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií