Rapture AD homeoffice

Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10

Zobraziť katalóg
Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10
4,7 254 hodnotení
Pamäťová karta – čítanie až 90 MB/s, zápis až 45 MB/s
Kód:  DU023k9a Produktové číslo:  SDA10/32GB Stránky výrobcu

Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10

Určená na najnáročnejšie nasadenie

Fotografujete do formátu RAW aj JPEG naraz, nahrávate videá vo vysokom rozlíšení 1080p a ešte k tomu v 3D? Potom práve pre vás je určená pamäťová karta Kingston SDHC Ultimate. Ako napovedá jej názov, ide o klasickú SDHC kartu, pri ktorej však došlo k výraznému navýšeniu prenosových rýchlostí (až 90 MB/s pri čítaní a 45 MB/s pri zápise) vďaka prenosovému režimu UHS-I. Kartu možno samozrejme použiť aj v „obyčajných“ SDHC zariadeniach bez UHS-I, avšak nedosiahnete takéto vysoké prenosové rýchlosti.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spolehlivá karta pro náročné

Kapacita pekných 32 GB

Kvalita a spoľahlivosť

Rovnako ako všetky ostatné produkty firmy Kingston aj pamäťové karty SDHC Ultimate boli starostlivo testované, a preto vynikajú vysokou spoľahlivosťou. Neobsahujú totiž žiadne pohyblivé časti, ktoré by sa vplyvom častého prenášania mohli poškodiť, a znehodnotiť tak vaše dáta.


Rýchla práca s dátami

Splnením špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát prakticky v rekordnom čase. Z presúvania filmov, fotografií vo vysokom rozlíšení aj celej hudobnej zbierky sa stane záležitosť na pár okamihov. Už nikdy nebudete čakať, ale naopak, vrhnete sa do zábavnejších činností.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Specifikace

Nadštandardná špecifikácia

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita disku
32 GB Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita disku
32 GB Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
45 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U1 Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky SD karty, SDHC karty a SDXC karty
» Všetky SDHC pamäťové karty, SDXC pamäťové karty a Compact Flash pamäťové karty (CF)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, používám tuto paměťovou kartu do Nikonu D3400 a ted se mi stalo, že jsem si přetáhla všechny fotografie do počítače a vymazala z paměťové karty, ale neuvolnilo se mi na ní místo. Nevíte někdo co s tím, prosím ? Předem děkuji

Jaká mikro paměťová karta Kingston 32GB, které prodáváte, je nejvhodnější pro můj mobil Lenovo 6010? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám prosbu, koupila jsem si u Vás digitální fotoaparát Nikon COOLPIX S3700 a potřebovala bych poradit, jakou paměťovou kartu bych měla do něj pořídit. Děkuji. Eva

Diskusia a poradňa k Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10
Príslušenstvo pre Kingston SDHC 32 GB UHS-I Class 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SDHC 32GB UHS-I Class 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SDHC UHS-I 32 GB Klasse 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SDHC UHS-I 32 GB Klasse 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SDHC 32GB UHS-I Class 10.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií