Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Kingston SSDNow KC380 240GB

Zobraziť katalóg
Kingston SSDNow KC380 240GB
SSD disk rozhranie mSATA, SATA III, TRIM, SandForce, čítanie až 540MB/s, zápis až 530MB/s
Kód:  FT133m4 Produktové číslo:  SKC380S3/240G Stránky výrobcu
Kingston SSDNow KC380 240GB Predaj skončil

Kingston SSDNow KC380 240GB

Vdechněte vašemu počítači nový život a investujte do upgradu jeho pevného disku. Výměnou klasického plotnového disku za nový 1,8" SSD disk Kingston SSDNow KC380 získáte značnou porci výkonu navíc. Disk je určen především pro notebooky a ultrabooky s menším 1,8" prostorem pro umístění disku a s konektorem mSATA. Díky stále klesající ceně SSD disků se jedná o nejvýhodnější a nejefektivnější upgrade, který mnohonásobně zrychlí odezvu celého operačního systému.

Moderní a bezpečný


Aplikace a hry se načítají nesrovnatelně rychleji než u klasického plotnového disku, díky okamžitému přístupu k datům se zvýší FPS u moderních her a i přenášení objemnějších dat je otázkou několika málo okamžiků. Extrémně rychlé přenosové rychlosti jak pro zápis, tak pro čtení plně profitují z nejnovější generace rozhraní SATA III (6 Gb/s).

 


Technologie pro vaše data


Energeticky efektivní a rychlý řadič SandForce s technologiemi DuraClass a DuraWrite disk zajistí maximální ochranu a inteligentní rozložení vašich dat po celou dobu své životnosti. Míru opotřebení paměťových buňek lze sledovat díky technologii S.M.A.R.T. a o minimální počet neopravitelných chyb se postará technologie RAISE.




Vhodný pro každé PC


Díky nízké hmotnosti je disk skvělým kandidátem také pro použití v přenosných počítačích. Postrádá jakékoliv pohyblivé části (je absolutně tichý), spotřeba a s ní spojené zahřívání je oproti klasickým diskům minimální a vaše data navíc zůstanou v naprostém bezpečí i při nechtěných nárazech disku. Stejně tak jako všechny ostatní produkty firmy Kingston byly i SSD disky Kingston pečlivě testovány a vynikají vysokou spolehlivostí tolik pro tuto firmu typickou.

 

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston SSDNow KC380 240GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow KC380 240GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC380 240 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC380 240 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SSDNow KC380 240 gigabájt.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií