Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kitchen Artist GS110

Zobraziť katalóg
Kitchen Artist GS110
5 1 hodnotení
Set someliérska, darčeková sada v koženom kufríku s rúčkou na prenášanie, obsahuje someliérsky otvárač, nalievač s univerzálnym použitím pre rôzne priemery fliaš, 2 luxusné poháre, dodávané bez fľaše
Kód:  KARACC07

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kitchen Artist GS110 Predaj skončil

Kitchen Artist GS110

Luxusná Sommelierská sada Kitchen Artist GS110 sa určite stane vhodným darčekom pre vášho partnera, spolupracovníka či vedúceho. Set je uložený v elegantnom kufríku z kvalitného materiálu. Na jeho hornej strane sa nachádza pohodlné madlo pre jednoduché prenášanie z miesta na miesto. Vo vnútri balenia nájdete bezpečne uložené dva luxusné poháre, z ktorých vám víno bude dozaista chutiť. Hodiť sa vám iste bude aj praktický otvárač z lešteného materiálu a nalievač vhodný pre rôzne priemery hrdla fľaše. 

Obsah sady:

  • 2x luxusné poháre
  • Univerzálny nalievač
  • Sommelierský otvárač
  • Elegantný kufrík
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist GS110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Küche Künstler GS110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küche Künstler GS110. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Konyha Artist GS110.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií