PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kitchen Artist MEN279

Zobraziť katalóg
Kitchen Artist MEN279
Kuchynské náradie – 6 ks kuchynského náčinia + kovový vešiak, vydrží teploty do 250°C, obsahuje plochú naberačku, naberačku na cestoviny, obracačku, ochutnávacii lyžicu, dierovanú naberačku, lyžicu na zbieranie peny
Kód:  KARACC15 Produktové číslo:  MEN279

Kitchen Artist MEN279

So súpravou 6 kvalitných kuchynských pomocníkov od francúzskeho výrobcu sa stanete kulinárskym kráľom! Nástroje v antikorovej úprave vynikajú prepracovaným dizajnom, vďaka ktorému skvele padnú do každej dlane. Ich používanie je preto nielen komfortné, ale tiež veľmi efektívne. Pre bezpečný úchop sú držadlá náčinia opatrené mäkčeným plastovým gripom. Súprava je doplnená praktickým stojanom z antikoróznej ocele s uchytením na stenu, takže budete mať svojich pomocníkov stále pri ruke. Súprava obsahuje plochú naberačku, naberačku na cestoviny, obracačku, ochutnávaciu lyžicu, dierovanú naberačku a lyžicu na zbieranie peny.

Ideálne na každodenné využitie

  • Súprava 6 kvalitných kuchynských pomocníkov
  • Kvalitné nehrdzavejúce prevedenie - odolajú teplotám do 250°C
  • Súčasťou súpravy je praktický stojan s uchytením na stenu
  • Súprava obsahuje: plochú naberačku, naberačku na cestoviny, obracačku, ochutnávaciu lyžicu, dierovanú naberačku a lyžicu na zbieranie peny

Ďaľšie informácie

Celková hmotnosť (kg):
0,9

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kitchen Artist MEN279
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist Sada kuchyňského náčiní 6ks MEN279. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN279. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN279. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Konyha Artist MEN279.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií