AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kitchen Artist MEN300

Zobraziť katalóg
Kitchen Artist MEN300
Výrobník – na prípravu sushi, strojček v plastovom vyhotovení na prípravu rôznych druhov sushi a roliek, ľahké rolovanie a porciovanie, v balení strojček, 1× drevená lyžica, 2× drevená palička, 2× miska na sójovú omáčku
Kód:  KARACC46 Produktové číslo:  MEN300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kitchen Artist MEN300

Vyrobte si vlastné domáce sushi podľa vašej chuti! Tento obľúbený pokrm sa stal veľmi populárnou a vyhľadávanou pochúťkou. Vďaka tomuto výrobníku už nemusíte navštevovať iba drahé reštaurácie. V pohodlí vašej kuchyne si pripravíte vynikajúce sushi podľa vašich predstáv. Jednoduchá manipulácia s týmto výrobníkom zaručí rýchle spracovanie všetkých potrebných surovín. So strojčekom pripravíte tiež rôzne rolky. Všetko jednoducho naporcujete aj zrolujete bez toho, aby ste museli absolvovať drahé kurzy na prípravu sushi. Balenie výrobníka obsahuje tiež nevyhnutné doplnky, akými sú drevená lyžica (1×), paličky (2×) a misky na sójovú omáčku (2 ×).

Kľúčové vlastnosti Kitchen Artist MEN300 pre prípravu sushi

  • Strojček v plastovom vyhotovení
  • Na prípravu rôznych druhov sushi a roliek
  • Kitchen Artist MEN300 zaručuje jednoduchú manipuláciu
  • Rýchla príprava pokrmov
  • V balení výrobníka nájdete bohaté príslušenstvo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kitchen Artist MEN300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist MEN300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kitchen Artist MEN300.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií