AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

KitchenAid Robot Artisan 125, čierna

Zobraziť katalóg
KitchenAid Robot Artisan 125, čierna
5 2 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 300 W, materiál vnútorných prevodov kov, objem misy 4.83 l, materiál misy antikoro, počet rýchlostí 10, materiál plášťa antikoro, hmotnosť 10.65 kg, miešacia metla a hnetací hák, farba čierna
Kód:  KITKR014 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  5KSM125EOB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KitchenAid Robot Artisan 125, čierna

Prebuďte svoju fantáziu a vášeň pre varenie s kuchynským robotom od KitchenAid! Robot Artisan 125 disponuje veľmi tichým a výkonným motorom, ktorý vás nikdy nesklame. Robot je vybavený unikátnym planetárnym systémom miešania, ktorý zabezpečí rýchle a rovnomerné miešanie, s tými najlepšími výsledkami. Dodávaný je s veľkou antikorovou misou s objemom 4,8 l, v ktorej možno naraz spracovať až 1,2 kg múky. Základné príslušenstvo tvorí hnetací hák, plochý šľahač a šľahacia metla. Množstvo ďalších doplnkov, vďaka ktorým môžete s robotom strúhať, krájať, lisovať alebo mlieť, je možné dokúpiť. A práve široká paleta voliteľného príslušenstva je to, čo robí z kuchynského robota KitchenAid toho správneho všestranného pomocníka v domácnosti. Ikonický dizajn, nekonečná všestrannosť a prepracované detaily podporia vašu kreativitu a urobia z vás šéfkuchára.

Hlavné prednosti

  • Viacúčelový, výkonný kuchynský robot so sklopnou hlavou
  • Elegantný hladký dizajn
  • Robustný, stabilný a odolný
  • Planetárne miešanie - rýchle a dôkladné
  • 10 rýchlostí
  • Bohaté príslušenstvo
  • Celokovová konštrukcia
  • Protišmyková gumová podložka zabezpečuje jeho stabilitu
  • Jednoduchá údržba aj použitie
  • Príslušenstvo možno umyť v umývačke riadu
  • 5 rokov záruka

Výkon, ktorý inšpiruje

Tento robot americkej značky používa priamy pohon s ozubenými kolesami, ktoré nahrádzajú tradičný remeň. Táto technológia zabezpečuje vyššiu účinnosť a životnosť motora, ktorý tak pracuje s príkonom len 300 W. Nastaviť možno rýchlosť chodu v 10 stupňoch od 58 do 220 otáčok za minútu.

Špecifikácia:

Príslušenstvo:
4,83 l antikorová misa, plochý šľahač, hnetací hák, šľahacia metla

Typ motora:
AC (striedavý prúd)

Napätie:
220 - 240 V

Počet otáčok:
58 - 220 za minút

Max. kapacita:
1,2 kg múky

Objem misy:
4,83 l

Materiál motorovej jednotky:
Liaty zinok

Dĺžka kábla:
1,22 m

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč byl můj dotaz ohledně záruky smazán? V popisu zboží uvádíte 5 let - je to pravda nebo platí standardně 24 měsíců? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k KitchenAid Robot Artisan 125, čierna
Príslušenstvo pre KitchenAid Robot Artisan 125, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KitchenAid Robot Artisan 125, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KitchenAid Artisan 125 fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií