P&G MS v hokeji_CZ

Koaxiálny kábel IEC-Male - IEC-Female 10 m

Zobraziť katalóg
Koaxiálny kábel IEC-Male - IEC-Female 10 m
4,9 22 hodnotení
Koaxiálny kábel - biely, dvojité tienenie
Kód:  AN050e4 Produktové číslo:  5901436790501
Koaxiálny kábel IEC-Male - IEC-Female 10 m Predaj skončil

Koaxiálny kábel IEC-Male - IEC-Female 10 m

Koaxiálny kábel s dĺžkou 10 metrov poslúži na prepojenie napríklad televízora či satelitného prijímača s klasickou alebo parabolickou anténou. Možnosti jeho využitia sú však naprieč televíznou technikou oveľa širšie. Optimálna kvalita prenosu a minimálne rušenie signálu je dosiahnuté vďaka dvojitému tieneniu vodiča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pujdeto i použit na pc

Dobry den,dnes jsem.zakoupil tento kabel ale az doma jsem si vsiml ze neni primy. Prisel mi ze konektory jsou do praveho uhle,takze skrz zed neprojde. Je mozne ho vymenit kdyz jsem vrch pytliku roztrhnul. Dekuji

Diskusia a poradňa k Koaxiálny kábel IEC-Male - IEC-Female 10 m
Príslušenstvo pre Koaxiálny kábel IEC-Male - IEC-Female 10 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koaxiální kabel IEC-Male - IEC-Female 10m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koaxialkabel IEC-Stecker - Buchse IEC-10 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koaxialkabel IEC-Stecker - Buchse IEC-10 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koaxiális kábel IEC-férfi - nő IEC-10 m.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií