Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kodak Ektra

Zobraziť katalóg
Kodak Ektra
4,2 57 hodnotení
Mobilný telefón 5,0" IPS 1920 x 1080, procesor MediaTek Helio X20 Deca Core, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSD slot, fotoaparát 21 Mpx + 13 Mpx, optická stabilizácia, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, batéria 3000 mAh, Android 6.0
Kód:  KODM1001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kodak Ektra

vlastnosti telefónu

147,8 mm

vypnuté
Kodak Ektra

73,4 mm

vypnuté
Kodak Ektra

14 mm

Hmotnosť telefónu: 163 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

nanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

73,4 × 147,8 × 14,0

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

21 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot pre pamäťové karty

Váha

163 g

hmotnosť telefónu

Firma Kodak prichádza na trh s inteligentným telefónom Ektra, ktorý žiadneho milovníka mobilných fotografií nenechá chladným. Fotoaparát, ktorým tento telefón disponuje, je totiž tak skvelý, že stále budete na pochybách, čo to vlastne držíte v ruke. Fotografická výbava prekvapí 21 Mpx snímačom a objektívom so svetelnosťou f/2.0, ak hovoríme o zadnom fotoaparáte. Ten predný sa chváli snímačom s rozlíšením 13 Mpx, s ktorým spolupracuje objektív so svetelnosťou f/2.2. Nech mobilné fotografovanie naplno začne. 

Kľúčové vlastnosti

  • fotomobil v elegantnom retro dizajne s textúrovaným povrchom
  • za mohutným zadným objektívom so svetelnosťou f / 2.0 sa skrýva 21 Mpx snímač
  • zadný objektív s fázovou detekciou, optickou stabilizáciou a možnosťou natáčania 4K videa
  • kvalitné selfie získate predným objektívom so svetelnosťou f/2.2 aj za horších svetelných podmienok
  • mobil je poháňaný desaťjadrovým procesorom MediaTek Helio X20
  • pre svoje fotky máte k dispozícii 32 GB miesta s možnosťou rozšíriť ich až o ďalších 128 GB
  • v aplikácii fotoaparátu nájdete volič režimov fotenia, kde si môžete vybrať aj manuálny mód

Výnimočný vzhľad, výnimočné technológie

Zaujme elegantným retro dizajnom a zadnou stenou potiahnutou koženkou s textúrovaným povrchom. Zaujímavým prvkom pre fotografov je mierne zaoblenie na pravej strane telefónu, ktorá má predstavovať grip na fotografovanie jednou rukou. Prednej strane dominuje 5" IPS displej, ktorý zobrazí všetky vaše výtvory vo Full HD rozlíšení. Pod povrchom tohto elegantného prístroja sa skrýva desaťjadrový procesor MediaTek Helio X20 doplnený o 3 GB operačnej pamäte. Pre vaše zábery vnútri telefónu nájdete veľkorysých 32 GB priestoru, ktorý môžete rozšíriť pomocou MicroSD karty až o 128 GB. 

Kvality DSLR fotoaparátu v mobile

Je úplne evidentné, že Kodak Ektra cieli na mobilných fotografov. Preto výrobca za objektív so svetelnosťou f / 2.0 zasadil 21 Mpx snímač značky Sony s uhlopriečkou 1/2,4" a technológiou OIS. Selfiemaniaci si prídu na svoje s predným 13 Mpx fotoaparátom s objektívom, ktorý sa chváli svetelnosťou f/ 2.2. Ani jeden z objektívov tak nemá najmenšie ťažkosti ani so zhoršenými svetelnými podmienkami. Objektív zadného taktiež poteší fázovou detekciou, optickou stabilizáciou a možnosťou natáčania 4K videa. O tom, že to tento telefón myslí s fotografovaním vážne, svedčí aj otočný volič režimov v aplikácii fotoaparátu, aký poznáte z digitálnych fotoaparátov. Kodak ide však ešte ďalej. Okrem prednastavených režimov môžete zvoliť tiež manuálny mód, kde možno meniť expozíciu, ISO, vyváženie bielej a rýchlosť závierky. 

Zdieľajte svoje zážitky s priateľmi

Ekru si zamilujete vďaka dobre známemu prostrediu operačného systému Android vo verzii 6.0 Marshmallow. Výkon, ktorý prístroj ponúka, potrebuje tiež poriadny prísun energie. O ten sa preto stará 3000 mAh batéria, ktorej môžete s podporou rýchleho nabíjania okamžite dodať potrebnú šťavu prostredníctvom nabíjačky s USB-C konektorom. Všetky vaše zážitky vám umožní zdieľať online WiFi alebo rýchly internet LTE. 

Parametre a špecifikácia

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
147,8 mm Hotovo!
Šírka
73,35 mm Hotovo!

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
147,8 mm Hotovo!
Šírka
73,35 mm Hotovo!
Hĺbka
14,02 mm Hotovo!
Hmotnosť
163 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
21 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
10 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako spravím "Screenshot" ?

preto je lacny lebo kodak ako taky krachol v roku 2016. cize necakajte ziadny servis.pokazi sa baterka? nezozeniete ani v cine... najnovsia aktualizacia na tel je z decemra 2016 :D pred krachom. telefony boli urcite niekde v kontajneroch a cakali az niekto odkupi za 10€ jeden kus. a nasiel sa "ALZA"

Dobrý den, jak je to s upgradovatelností na Android 7? Děkuji.

Dobrý den, uvažuji o koupi kompaktu přibližně za 2500-3000 kč, ale říkám si jestli by nebylo lepší pořídit si rovnou Kodak. Zatím jsem uvažovala o canonu w830, ale přímo s fotoaparáty nemám zkušenosti a u mobilních telefonů není dostatek informací k porovnání. Byla bych vděčná za radu, děkuji.

Nemám dotaz, jen chci doporučit všem uživatelům aplikaci přimo udělanou pro Kodak Ektra, která umožňuje nastavit různou barvu notifikační diody podle toho, co se oznamuje (volání, SMS, MMS, Gmail atd.). V anglickém návodu bohužel chybí jakákoliv informace o notifikační diodě, český návod je jen překlad toho anglického... Aplikace je ke stažení zde: Odkaz do neznáma

Zdravim v piatok som si preczal telefon. Vsimol som si ze pravy dolny roh skla nie je dobre utesbeny mierne vytrca a je tam vola? Ako postupujete pri reklamacii? Pride k vymene kus za kus? Ma tu niekto podobnu skusenost?

Dobrý den,až teď jsem zjistil z diskuzí a na youtube,že jsem měl mít u telefonu Kodak Ektra, poutko na ruku.V balení byla pouze nabíječka,kabel USB C ,navod s přilepeným nástrojem na šuplík. viz např. na Odkaz do neznáma a dalších

Dobrý den, ráda bych se zeptala z jakého důvodu je na tento telefon tak velká sleva? Děkuji

Dobrý den, bude ještě telefon dostupný v rámci akce black friday?

Dobry den, mala by som zaujem o zakupenie samostatne nabijacky k smartphone Kodak Ektra a taktiez ochrannej folie na displej. Viete mi poradit, kedy bude tento tovar dostupny na Slovenskom trhu? Vopred vdaka, Sarka

123...
Diskusia a poradňa k Kodak Ektra
Príslušenstvo pre Kodak Ektra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kodak Ektra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak Ektra. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak Ektra. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kodak Ektra.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií