AlzaBoxy Q1 PET

KONICA MINOLTA bizhub 185

Zobraziť katalóg
KONICA MINOLTA bizhub 185
4,4 5 hodnotení
Laserová tlačiareň – multifunkčná, A3 tlačiareň/skener/kopírka, 18 strán mono A4, 600×600DPI, CPU 120MHz, 32MB, LCD, USB 2.0, toner nie je súčasťou balenia
Kód:  PM165d Produktové číslo:  A0XY025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KONICA MINOLTA bizhub 185

Multifunkčné zariadenie prispôsobené vyťaženému kancelárskemu prostrediu, kde sa požadujú výtlačky vo formáte až A3. Zlučuje v sebe čiernobielu laserovú tlačiareň, kopírku a čiernobiely skener s formátom A3. Je to všestranné zariadenie na tlač, správu a organizáciu všetkých vašich administratívnych úloh. Vhodný do kancelárskych priestorov, kde bude vítané vďaka svojim rozmerom, ekonomicky výhodnej prevádzke a dlhému servisnému intervalu.

Prvého výtlačku sa dočkáte za menej ako 8 sekúnd a potom tlačiareň poskytne rýchlosť tlače 18 strán A4 za minútu, alebo 9,1 strán A3 za minútu. Kopírovacia časť poskytne rovnaké parametre ako tlačiareň. Pre funkciu kopírky sú samozrejmé opakované kópie, zmenšenie či zväčšenie. Pre dlhý čas bez potreby zásahu používateľa je vstup schopný pojať solídnych 350 listov vo formáte A5 až A3.

Na stiahnutie:
CZ návod
Inštalačná príručka
Dôležité: Nedodržaním pokynov z inštalačnej príručky dochádza k strate záruky.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!
Formáty papiera
A3, A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
18 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
350 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
7,84 s Hotovo!

Rozmery

Výška
449 mm Hotovo!
Hĺbka
531 mm Hotovo!
Šírka
606 mm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlačiarne A3 formátu

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Co je potřeba zakoupit pro funkčnost tiskárny s PC? Je toner a USB kabel součástí? Děkuji

Tlaciaren bola dodana bez kablov a tonera... Otvorena krabica... Moja otazka je, ci to tak ma byt? A ak hej z akeho dovodu to neuvadzate na stranke?

Ku zariadeniu je dodany aj toner alebo treba dokupit?

Ma tato tlaciaren obojstrannu tlac a obojstranne skenovanie ? Dakujem

Dobrý den, nemám otázku, ale připomínku. Bylo by dobré, abyste u tohoto produktu uvedli informace viz následující odkaz. Ušetříte tak lidem hromadu práce. Odkaz do neznáma

Nikde není uvedeno, zda skenování je barevné nebo jen černobílé. Skenuje A3 barevně?

Dobrý den, po vybalení jsme zjistili, že v dodávce není: -napájecí kabel -vyvíječ -startovací toner To je správně, nebo máme reklamovat? Děkuji

Dobrý deň, je možnosť že by táto tiskárna fungovala aj s MAC OS? Nikde som žiaľ nendašla driver. Ďakujem.

Dobrý den, tiskárnu jsem měl již od konkurence. Bohužel bez developeru jak uvnitř stroje, tak ani součast balení. Nyní byla vyřízena reklamace a chtěl bych stejnou od vás. Je nutné dle návodu nejprve celý troj rozebrat a nasypat tam startovaci developer? Nejde tato operace již od vás?

Dobrý den, jak je to s nasypáním developeru? Po rozbalení tiskárny nebyl součástí dodávky a dle instalační příručky by měl být přiložen u zásobníku papíru. Mám tomu rozumět, že je krok II. a III. z instalační příručky již proveden z výroby?

12
Diskusia a poradňa k KONICA MINOLTA bizhub 185
Príslušenstvo pre KONICA MINOLTA bizhub 185 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KONICA MINOLTA bizhub 185. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KONICA MINOLTA bizhub 185. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KONICA MINOLTA bizhub 185.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií