Alza pre firmy

Kosačky na trávu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Kosačky na trávu využijete na pravidelnú údržbu trávnatých plôch a záhrad. Pri výbere sú rozhodujúce predovšetkým rozmery plochy, ktorú zamýšľate kosiť, a povaha terénu. Na čo sa ešte zamerať, aby kosačka na trávu splnila vaše očakávania a ako sa ďalej delia? Poradíme vám s výberom.

Pokračovať

Kosačky na trávu benzínové, elektrické a aku – aký pohon zvoliť?

Záhradné kosačky na trávu delíme podľa pohonu na benzínové, elektrické a akumulátorové. Každý variant ponúka svoje výhody aj nevýhody. Poďme si o nich povedať viac.

Benzínové kosačky – ideálne na veľký trávnik

Benzínové kosačky majú spravidla vysoký výkon, čím sa hodia na pravidelné kosenie veľkých záhrad a trávnatých plôch nad 1 000 m². Poradia si aj s hustejšou a vyššou trávou. Oproti elektrickým vás neobmedzujú v pohybe prívodným káblom. Nevýhodou benzínovej kosačky je vyššia hlučnosť, hmotnosť (30 – 40 kg), cena a tiež náročná údržba.

  • Najvyšší výkon.
  • Zvládajú hustejšiu aj vyššiu trávu.
  • Nezávislé na elektrickej sieti.
  • Vysoká cena.
  • Náročnejšia údržba.

Benzínová záhradná kosačka väčšinou vyžaduje benzín Natural 95. Táto informácia je vždy uvedená v návode na použitie, ktorý je súčasťou kosačky.

Elektrické kosačky na trávu – stredná záhrada, skvelá voľba

Elektrické kosačky na trávu sú v porovnaní s benzínovými modelmi lacnejšie, ľahšie, menej hlučné a takmer bezúdržbové. Nevýhodou je prekážajúci prívodný kábel a tiež nižší výkon. Elektrická kosačka sa hodí na kosenie menších a pravidelne udržiavaných trávnikov do cca 1 000 m², čím skvele poslúži ako záhradná kosačka.

  • Lacnejšie ako benzínové.
  • Takmer bezúdržbové.
  • Ľahká konštrukcia.
  • Závislé na elektrickej sieti.
  • Nižší výkon ako benzínové.

Akumulátorové kosačky – keď nechcete ťahať kábel

Akumulátorové kosačky kombinujú výhody elektrických a benzínových modelov. Sú tiché, ľahké, bezúdržbové a neobmedzujú vás v pohybe prívodným káblom. Napája ich zabudovaný dobíjací akumulátor. Výkon majú podobný ako elektrické záhradné kosačky, preto sa hodia na kosenie menších a pravidelne udržiavaných trávnikov.

  • Neobmedzujú v pohybe káblom.
  • Takmer bezúdržbové.
  • Ľahká konštrukcia.
  • Vysoká cena.
  • Nižší výkon.

i

Kosačky na trávu s pojazdom vám uľahčia kosenie

Kosačky s pojazdom fungujú a vyzerajú takmer rovnako ako klasické záhradné kosačky. Rozdiel je v tom, že sú vybavené pojazdom, ktorý ušetrí prácu s ich tlačením. Okrem skracovania trávnika táto záhradná kosačka tiež dobre zvláda samovoľný pohyb vpred.

Akým spôsobom vám kosačka na trávu skráti porast?

Záhradná kosačka na trávu je v ponuke v najrôznejších tvaroch i veľkostiach. Jednotlivé typy sa vzájomne líšia aj štýlom úpravy trávnika. Ako funguje rotačná, strunová či robotická kosačka na trávu?

Rotačné kosačky na trávu – najbežnejšie a najrozšírenejšie

Rotačné kosačky na trávu patria medzi najbežnejšie používané záhradné modely vôbec. V ich šasi sa skrýva ostrý dvojramenný nôž, ktorý svojou rotáciou rovnomerne skracuje trávnik.

Strunová kosačka na trávu – poradí si s každým kútom

Strunové kosačky, vyžínače sú určené predovšetkým na dokosenie trávy v miestach, do ktorých sa s tou klasickou nedostanete. S prehľadom zvládajú detailnú prácu okolo stromov, kríkov či obrubníkov. Strunové kosačky skvele poslúžia aj na strmých svahoch. Sú ľahké a umožňujú jednoručné ovládanie.

Robotická kosačka na trávu – ide to aj bez vášho pričinenia

Robotické kosačky sú špeciálnym typom aku kosačiek, ktoré úplne samostatne pokosia trávnik. Je potrebné iba natiahnuť vodiaci kábel, ktorým vymedzíte priestor, kde sa kosačka na trávu bude pohybovať.

Rotačná kosačka na trávu
Rotačná kosačka na trávu

Strunová kosačka na trávu elektrická
Strunová kosačka na trávu

Robotická kosačka na trávu
Robotická záhradná kosačka

AK vyberáte záhradné kosačky na trávu, orientujte sa tiež podľa značky. Tešiť sa môžete na výrobcov Bosch, Hecht, Fieldmann alebo Ferrida, ktorého nájdete iba u nás.

Vretenové kosačky na trávu strihajú šetrným spôsobom

Vretenové kosačky na trávu sa od ostatných záhradných kosačiek líšia tým, že trávu nesekajú, ale strihajú pomocou veľkého vretena s čepieľkami, ktoré treba čas od času nastaviť. Tento spôsob je k trávniku veľmi šetrný – nedochádza k štiepeniu a žltnutiu končekov pri zasychaní. Trávnik tak zostane hustejší a bude celkovo vitálnejší.

Bubnové kosačky na trávu sú vhodné na vysokú trávu

Bubnové kosačky na trávu sú ideálne na kosenie vysokej trávy – preto sa im niekedy hovorí kosačky na vysokú trávu. Poradia si aj s drobným krovím alebo náletovými drevinami v okolí kríkov. O sekanie sa stará rotujúci bubon s otočnými nožmi. Bubnová záhradná kosačka tak pokosí trávnik, ktorý je potom vhodný na sušenie.

Traktorové kosačky – keď je vaša záhrada obrovská

Záhradné traktory slúžia na rýchle a ľahké kosenie rozsiahlych trávnatých plôch. Často sa využívajú na futbalových ihriskách, ale výnimkou nie je ani veľká záhrada. Kosenie za šera vám obvykle uľahčí svetlomet.

Kosačky HECHT
Vretenová kosačka na trávu

Bubnová záhradná kosačka
Bubnová kosačka na trávu

Záhradný traktor
Záhradný traktor

i

Mulčovacie kosačky na trávu zaistia ľahkú a ekologickú likvidáciu trávnika

Mulčovacie kosačky na trávu bez zberného koša vám uľahčia starosti s likvidáciou pokosenej trávy, pretože ju rozdrvia na drvinu a ekologicky zapravia do trávy, kde sa po pár dňoch samovoľne rozloží. Slúži tak ako hnojivo na rast ďalšej vegetácie.

Každá kosačka na trávu vyžaduje iné príslušenstvo

V kategórii príslušenstvo ku kosačkám si ľahko dokúpite nové doplnky, ktoré vaša kosačka na trávu potrebuje. Nájdete tam žacie nože, struny aj náhradné strunové hlavy v prípade ich poškodenia či otupenia. Benzínová záhradná kosačka potom vyžaduje výmenu zapaľovacej sviečky aj motorového oleja. V neposlednom rade si môžete vybrať vyhovujúci zberný kôš alebo nabíjacie batérie pre aku kosačky.

Na čo ďalšie sa zamerať, ak vyberáte záhradné kosačky na trávu?

Keď vyberáte záhradné kosačky na trávu, zamerajte sa okrem iného na výkon motora, šírku záberu, hmotnosť, objem zberného koša či funkcie. Kvalitná kosačka na trávnik by mala dobre pokosiť, ale aj ponúknuť lepší používateľský komfort.

Výkon motora kosačky na trávu

Výkon motora záhradnej kosačky na trávu sa udáva vo wattoch (W) alebo v koňoch (HP). Čím vyšší výkon, tým vyššiu a hustejšiu trávu pokosí. Všeobecne sa dá povedať, že najvýkonnejšie sú kosačky benzínové. Nasledujú kosačky elektrické a poslednú priečku zaujíma akumulátorová záhradná kosačka na trávu.

Šírka záberu kosačky na trávu a nastavenie výšky kosenia

Šírka záberu kosačky na trávu je kľúčová pre veľkosť plochy, ktorú chcete pokosiť, zatiaľ čo nastavenie výšky kosačky nad trávnikom sa odvíja od členitosti terénu, vašich požiadaviek a typu záhradnej kosačky.

  • Šírka záberu sa pohybuje medzi 300 – 600 mm v závislosti od typu záhradnej kosačky. Širšie modely sa hodia na kosenie plôch bez prekážok. Naopak s užším modelom sa ľahšie dostanete do horšie prístupných miest.
  • Nastavenie výšky býva obvykle 20 – 70 mm. Vretenové kosačky kosia trávnik už od 10 mm. Modely s väčším rozpätím lepšie prispôsobíte konkrétnym podmienkam kosenia.

Ak skracujete trávnik pravidelne, môžete vždy kosiť rovno na najnižší stupeň. Pokiaľ kosíte len občasne, vyplatí sa najskôr ho pokosiť nahrubo a potom ešte raz na nižší stupeň.

Záhradná kosačka na trávu – hmotnosť nepodceňujte

Záhradná kosačka na trávu a konkrétne jej hmotnosť ovplyvní vaše pohodlie pri kosení a množstvo úsilia, ktoré budete musieť vynaložiť pri manipulácii s ňou. Všeobecne platí, čím nižšiu hmotnosť záhradná kosačka na trávnik má, tým lepšie.

  • Benzínová kosačka na trávu váži 30 až 40 kg.
  • Elektrická a akumulátorová kosačka na trávu máva váhu 12 až 30 kg.

Objem zberného koša a kosačka na trávu

Kosačka na trávu môže mať zberný kôš s objemom 25 až 80 litrov. Väčší kôš znamená menšiu frekvenciu vyprázdňovania. Pamätajte však, že naplnený objemný kôš pridáva kosačke na hmotnosti.

Aké užitočné funkcie môže ešte kosačka na trávu mať?

Kosačka na trávu sa môže pýšiť rôznymi funkciami, ktorými sú napr. pojazd, mulčovanie či Edge Cutting.

  • Centrálne nastavenie výšky umožní výškovo nastaviť všetky kolieska jednou páčkou.
  • Výškovo nastaviteľné držadlá slúžia na prispôsobenie kosačky pre nízku i vysokú postavu.
  • Pojazd je vlastný pohon, kosačku nemusíte tlačiť. Pri niektorých modeloch je možné nastaviť aj rýchlosť.
  • Funkcia mulčovania slúži na rozsekanie trávy na drobné kúsky, ktoré fungujú ako hnojivo.
  • Ukazovateľ plnosti vás informuje o aktuálnom stave naplnenia zberného koša.
  • Edge Cutting je konštrukčné riešenie, kedy má rotačný nôž takmer rovnakú šírku ako celá záhradná kosačka. Možno tak kosiť tesne pri stene, plote či chodníku a minimalizovať vynechané miesta.
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu je umožnené pri inteligentných robotických modeloch, ktoré nemusíte ovládať.
  • Antivibračné riadidlá, ochrana proti odcudzeniu, guľôčkové ložiská a oveľa viac.

i

Najlepšie kosačky na trávu sú vám na dosah

Pokiaľ si stále ešte neviete rady, prečítajte si nášho sprievodcu Ako vybrať kosačku. Dáte skôr na hodnotenie ostatných? Pozrite sa na najpredávanejšie kosačky na trávu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hyundai HTDT4369 Na sklade 1 ks
Benzínová kosačka - rotačná, s pojazdom, objem motora 139 cm³, záber 460 mm, objem zberného koša 62 l, s mulčovaním a s bočným vyhadzovaním
376,90 €

2.
Aku kosačka – rotačná, záber kosenia 32cm, nastavenie výšky kosenia 30 – 45mm v 3 polohách, výškovo nastaviteľné držadlo, ľahké sklopenie držadla, bezpečnostný spínač, poistný kľúč, elektronická brzda noža, zberný kôš s objemom 30l v kombinácii plastu a textílie, 3500ot/min, uhlíkový typ motora, rozmery 131 × 36,5 × 113 cm, hmotnosť 8,2kg, balenie bez aku a nabíjačky, kompatibilný so systémom BatteryONE 20V
109,90 €

3.
Hyundai HTDT512RP Na sklade > 5 ks
Benzínová kosačka - rotačná, s pojazdom, objem motora 170 cm³, záber 510 mm, objem zberného koša 75 l, s mulčovaním a s bočným vyhadzovaním
486,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
223 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,5 11×
AlzaTools CLM3320V BatteryONE 20 V
Aku kosačka – rotačná, záber kosenia 32cm, nastavenie výšky kosenia 30 – 45mm v 3 polohách, výškovo nastaviteľné držadlo, ľahké sklopenie držadla, bezpečnostný spínač, poistný kľúč, elektronická brzda noža, zberný kôš s objemom 30l v kombinácii plastu a textílie, 3500ot/min, uhlíkový typ motora, rozmery 131 × 36,5 × 113 cm, hmotnosť 8,2kg, balenie bez aku a nabíjačky, kompatibilný so systémom BatteryONE 20V
Super cena
109,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ATPT039
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
3,5
Hyundai HTDT512RP
Benzínová kosačka - rotačná, s pojazdom, objem motora 170 cm³, záber 510 mm, objem zberného koša 75 l, s mulčovaním a s bočným vyhadzovaním
486,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HYUN606
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Gardena SILENO city 400 - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Gardena SILENO city 400
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.1Ah, doba chodu: 65min, záber 160mm, s ochranou proti odcudzeniu, ochrana PINom a senzor proti zdvihnutiu
1 327,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GARD495
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Gardena SILENO Life 750 - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Gardena SILENO Life 750
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.1Ah, doba chodu: 65min, záber 220mm, s mulčovaním a s ochranou proti odcudzeniu, ochrana PINom, senzor proti zdvihnutiu a senzor náklonu
1 720,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GARD076
4,5 16×
BOSCH ARM 37 Ergoflex
Elektrická kosačka – rotačná, bez pojazdu, výkon 1400 W, záber 370 mm, objem zberného koša 40 l, s centrálnym nastavením výšky kosenia
197,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BOC807b
4,8 15×
Gardena - Vretenová kosačka 400 C Comfort
Vretenová kosačka s ručným pohonom, záber 400 mm, hmotnosť 9.4kg
208,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GARD064
Bosch Indego M+ 700 - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Bosch Indego M+ 700
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.5Ah, doba chodu: 75min, záber 190mm, s mulčovaním, s centrálnym nastavením výšky kosenia a s mobilnou aplikáciou, ochrana PINom
987,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC032a26
5,0
Black & Decker BEMW471BH
Elektrická kosačka – rotačná, bez pojazdu, výkon 1600 W, záber 380 mm, objem zberného koša 45 l, s ukazovateľom naplnenia a s centrálnym nastavením výšky kosenia
200,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BODK140
3,4 10×
Einhell - Kosačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Aku kosačka rotačná, počet akumulátorov: 2, bez pojazdu, kapacita akumulátora 4Ah, záber 430mm, objem zberného koša 63l, s mulčovaním, s ukazovateľom naplnenia a s centrálnym nastavením výšky kosenia
519,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BOF034m3a
4,8
Gardena PowerMax 1800/42
Elektrická kosačka – rotačná, bez pojazdu, výkon 1800 W, záber 420 mm, objem zberného koša 45 l, s centrálnym nastavením výšky kosenia
450,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GAR5042-20
Gardena SILENO minimo 250 - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Gardena SILENO minimo 250
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.1Ah, doba chodu: 65min, záber 160mm, s mulčovaním, ochrana PINom, senzor proti zdvihnutiu a senzor náklonu
937,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GARD529
Riwall RRM 950 APP - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Riwall RRM 950 APP
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 5Ah, doba chodu: 120min, záber 180mm, s mobilnou aplikáciou
949 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: GARPL87
Bosch Indego M 700 - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Bosch Indego M 700
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.5Ah, doba chodu: 75min, záber 190mm, s mulčovaním a s centrálnym nastavením výšky kosenia, ochrana PINom
899,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC032a25
Gardena SILENO minimo 500 - Robotická kosačka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Gardena SILENO minimo 500
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.1Ah, doba chodu: 70min, záber 160mm, s mulčovaním, ochrana PINom, senzor proti zdvihnutiu a senzor náklonu
1 265,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GARD530
3,2
FIELDMANN FZR 2110-Li
Aku kosačka rotačná, počet akumulátorov: 1, bez pojazdu, kapacita akumulátora 2Ah, záber 320mm, objem zberného koša 30l, s ukazovateľom naplnenia, so štartérom
232,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOJ404m1
4,3
FIELDMANN FZR 5611-B
Benzínová kosačka - rotačná, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 3,5 kW, objem motora 196 cm³, záber 560 mm, objem zberného koša 75 l, s mulčovaním, s centrálnym nastavením výšky kosenia, s bočným vyhadzovaním a s guľôčkovými ložiskami
462,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FIELD074
4,5
Einhell - Kosačka Aku GE-CM 18/30 Li-Solo
Aku kosačka rotačná, počet akumulátorov: bez aku, bez pojazdu, záber 300mm, objem zberného koša 25l, s centrálnym nastavením výšky kosenia
179,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOF177
4,3
FIELDMANN FZR 4618-144BV
Benzínová kosačka - rotačná, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 2,5 kW, objem motora 144 cm³, záber 460 mm, objem zberného koša 65 l, s mulčovaním, s centrálnym nastavením výšky kosenia, s bočným vyhadzovaním, s variabilnou rýchlosťou pojazdu a s guľôčkovými ložiskami
368,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FIELD070
5,0
Kärcher LMO 18-33 Battery 18V (bez aku)
Aku kosačka rotačná, bez pojazdu, záber 330mm, objem zberného koša 35l, s mulčovaním a s centrálnym nastavením výšky kosenia
298,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KASK012k9
5,0
Fiskars - Vretenová kosačka StaySharp Max
Vretenová kosačka s ručným pohonom, záber 450 mm, hmotnosť 23.5kg
363,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BOR990a
5,0
POWERPLUS POWXG6281
Elektrická kosačka – rotačná, bez pojazdu, výkon 2000 W, záber 420 mm, s mulčovaním, s ukazovateľom naplnenia a s centrálnym nastavením výšky kosenia
183,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: PWP148a24
3,2
Einhell GE-HM 18/38 Li-Solo Expert
Aku kosačka vretenová, počet akumulátorov: bez aku, bez pojazdu, záber 380mm, objem zberného koša 45l, s centrálnym nastavením výšky kosenia a s guľôčkovými ložiskami
232,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOF176
4,0
FIELDMANN FZR 4608-B
Benzínová kosačka - rotačná, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 2,2 kW, objem motora 139 cm³, záber 460 mm, objem zberného koša 55 l, s mulčovaním, s ukazovateľom naplnenia, s centrálnym nastavením výšky kosenia, s guľôčkovými ložiskami a s antivibračnými riadidlami
302,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BOJ403c
3,0
Bosch Indego S 500
Robotická kosačka počet akumulátorov: 1, kapacita akumulátora 2.5Ah, doba chodu: 60min, záber 190mm, s mulčovaním a s centrálnym nastavením výšky kosenia, ochrana PINom
Zľavnené -33 %
749,90 € 1 113,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC032a23

Kosačky na trávu

jarná sezónaZáhradný kalendár: Apríl na záhrade V apríli je záhrada už v rozpuku, a preto je nutné venovať jej veľa času a starostlivosti. Žiadny záhradkár by nemal zabudnúť skontrolovať pôdu, trávnik a postarať sa nielen o okrasné, ale aj o zeleninové a ovocné záhony. V našom článku vám pripomenieme dôležité práce,...
Starajte sa o svoj trávnik počas celého roka. Jeseň je vhodným obdobím na terénne úpravy záhrady. Vlhkosť a príjemné teploty sú ideálnym prostredím na rýchle zakorenenie nových trávnych semien. Dôležitý je aj výber správneho jesenného hnojiva. Aké ďalšie veci si váš...
Svieži zelený trávnik v lete oživí celú záhradu a je doslova pastvou pre oči. Ako ale docieliť to, aby si aj v sparnom lete udržal potrebnú sviežosť, vitalitu a stály rast?
záhradaZáhradný kalendár: Február na záhrade December a január boli skôr také odpočinkové mesiace čo sa týka starostlivosti o záhradu. Februárom už začína príprava na jar. Aby ste sa dočkali krásnych stromov, ktoré vám budú robiť počas jarných a letných mesiacov radosť, a mohli ste zbierať chutné plody, je...
Jeseň predstavuje pre väčšinu z nás obdobie, keď sa chystáme záhradu pekne vyčistiť a pripraviť na zimu. Treba ju pripraviť na pomyselný zimný spánok. Práce je však až nad hlavu. Poďme sa pozrieť, čo všetko je potrebné urobiť a ako si to čo najviac uľahčiť.
Už ste počuli o batérii Power X-Change od spoločnosti Einhell? Dokáže s úplnou ľahkosťou poháňať všetku dielenskú a záhradnú techniku. Vďaka jednému typu batérie ušetríte nielen množstvo času, ale aj peňazí.
Viac článkov Všetky články

Kosačky na trávu

V kategórii Kosačky na trávu máme práve teraz na Alza.sk celkom 223 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kosačky na trávu Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kosačky na trávu Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kosačky na trávu Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kosačky na trávu recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií