AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Koss KEB/25i biele (24 mesiacov záruka)

Zobraziť katalóg
Koss KEB/25i biele (24 mesiacov záruka)
Slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 10Hz–20000Hz, citlivosť 111dB/mW, impedancia 16 Ohm, kábel 1.2m, 3.5mm Jack
Kód:  JK308e12 Produktové číslo:  KEB25IW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss KEB/25i biele (24 mesiacov záruka) Predaj skončil

Koss KEB/25i biele (24 mesiacov záruka)

Koss KEB/25i sú úplne nové stereo slúchadlá, ktoré sa pýšia skvelým odizolovaním od okolitého hluku a presnou akustickou reprodukciou. Aj vďaka tomu reprodukujú čistý a kvalitný zvuk porovnateľný s high-end slúchadlami. Hliníková konštrukcia je zárukou vysokej trvanlivosti a nízkej hmotnosti. Na prívodnom kábli nechýba praktické ovládanie Koss One Touch s mikrofónom. Slúchadlá budú skvelým doplnkom k vášmu mobilnému telefónu. Komfort nosenia zvyšujú pohodlné špunty vyrobené z jemnej peny. Ak teda chcete cenovo dostupné a k tomu aj kvalitné slúchadlá, ktoré sa môžu svojou mimoriadnou reprodukciou zvuku rovnať slúchadlám vyššej triedy, budú pre vás Koss KEB/25i ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Koss KEB/25i biele

  • Ovládanie slúchadiel Koss mikrofónom na kábli
  • Kábel dlhý 1,2 m
  • Špičková akustická reprodukcia
  • Hliníková konštrukcia slúchadiel
  • Malá hmotnosť

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss KEB/25i biele (24 mesiacov záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss KEB/25i bílá (24 měsíců záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss KEB / 25i weiß (24 Monate Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KEB / 25i weiß (24 Monate Garantie). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss KEB / 25i white (24 hónap garancia).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií