Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Krčný masážny golier BR-015

Zobraziť katalóg
Krčný masážny golier BR-015
3,5 2 hodnotení
Masážny prístroj pôsobí blahodárne na stuhnuté krčné svaly, rozmery: 30 x 35 x 10 cm
Kód:  HRAa5846 Produktové číslo:  8594166100428

Krčný masážny golier BR-015

Krčný masážny golier BR-015 je ideálnym pomocníkom pri nepríjemných bolestiach krčnej chrbtice a pri problémoch so zatuhnutými krčnými svalmi. Vnútri masážneho goliera sa nachádza zabudovaný motorček, ktorý spôsobuje vibrácie. Tieto jemné vibrácie stimulujú a uvoľňujú stuhnuté svaly a poskytujú príjemnú uvoľňujúcu masáž v oblasti krku a ramien. Masážny golier svojimi blahodarnými účinkami pomáha tiež znižovať stres a uvoľňuje napätie.

Pri masáži môžete dokonca relaxovať pri príjemnej relaxačnej hudbe. Golier má totiž po stranách zabudované dva reproduktory, ich prepojenie s telefónom cez kábel alebo iným zdrojom hudby vám umožní počúvať vašu obľúbenú hudbu. Masážny golier je ideálny pri dlhých namáhavých cestách, kedy dochádza k záťaži chrbtice a ztuhnutiu svalov.

Hlavné prednosti

  • pôsobí blahodárne na stuhnuté krčné svaly
  • odbúrava stres a napätie
  • dva zabudované reproduktory na počúvanie hudby
  • vstavaný audio kábel s JACK konektorom 3,5 mm
  • vhodný na cestovanie

Ideálna pomôcka pri cestovaní

Golier je vyrobený z nylonového materiálu, jeho povrch je veľmi hebký a príjemný na dotyk. Je vybavený praktickým zapínaním. Jeho obsluha je jednoduchá, ovláda sa pomocou jediného tlačidla. Je veľmi skladný, vďaka svojim malým rozmerom a nízkej hmotnosti je vhodný na cestovanie, využitie pre neho nájdete aj v kancelárii či doma, kedykoľvek budete potrebovať uľaviť bolesti a uvoľniť zatuhnuté svaly. Použiť ho môžete aj ako vankúšik pod hlavu.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
3 W

Napájanie:
2× batéria typu AA

Rozmery:
30 × 35 × 10 cm

Hmotnosť:
280 g

 
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krčný masážny golier BR-015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krční masážní límec BR-015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Massage Halskrause BR-015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Massage Halskrause BR-015. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nyakú galléros masszázs BR-015.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií