Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Krüger & Matz Live black

Zobraziť katalóg
Krüger & Matz Live black
Mobilný telefón Dual-SIM, 4,5 "540x960, Quad-Core 1.2GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB e-Nand, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, FM, micro USB, Android 4.1
Kód:  EAKM01k1 Produktové číslo:  KM 0403
Krüger & Matz Live black Predaj skončil

Krüger & Matz Live black

Šikovný mobilný telefón Krüger & Matz Live rieši problémy v prípade dvoch používaných SIM kariet, vďaka podpore Dual-SIM . V telefóne je nainštalovaný vyhľadávaný operačný systém Android 4.1 Jelly Bean , Vďaka ktorému je zaistený prístup ku sťahovanie širokého spektra aplikácií a hier. Pre náročných užívateľov sa ponúka štvorjadrový procesor Qualcomm MSM8225Q s taktom 1,2 GHz , Ktorý v kombinácii s integrovaným úložiskom o veľkosti 4 GB vytvára ideálne prostredie pre každodennú prácu a zábavu. Veľkosť integrovaného úložisko je možné rozšíriť za pomoci kariet typu microSDHC až o 32 GB .

Pre vytváranie fotografií a videí je telefón vybavený fotoaparátom s automatický zaostrovaním a bleskom disponujúci rozlíšením 8 Mpx, vďaka čomu zaznamenáva obraz v tej najvyššej kvalite. Dotykový displej je vybavený rozlíšením 960 × 540 s 16 miliónmi farieb a to všetko na 4,5 " uhlopriečke. V ďalšej bohatej výbave nájdete okrem iného funkcie ako WiFi, Bluetooth, 3G, GPS, predné 2Mpx kamera a mnoho ďalších. Pre komunikáciu s tabletom alebo počítačom možno využiť pripojovacieho portu micro USB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krüger & Matz Live black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krüger&Matz Live black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krüger & Matz Live-schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krüger & Matz Live-schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krüger&Matz Live black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií