Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Krüger & Matz Drive 2 Black

Zobraziť katalóg
Krüger & Matz Drive 2 Black
3,4 6 hodnotení
Mobilný telefón Dual-SIM, 4,5 "480x854 IPS, Quad-Core 1.2GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB e-Nand, fotoaparát 5Mpx + LED, GPS, WiFi, Bluetooth 3.0, FM, micro USB, Android 4.3, batéria 4000mAh
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAKM01m2 Produktové číslo:  KM408
Krüger & Matz Drive 2 Black 136,26 € Rozbalené

Krüger & Matz Drive 2 Black

Krüger & Matz Drive 2 Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Chytrý telefón s elegantným dizajnom a výkonným hardvérom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón s množstvom funkcií za skvelú cenu. Ponúkne kvalitný 5Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, GPS navigáciu a vysokú kapacitu batérie pre dlhú výdrž . Konkrétne vydrží v pohotovosti až 750 hodín a neskutočných 40 hodín hovoru ! Ak uprednostníte skôr tenšie telefón pred dlhou výdržou na jedno nabitie, môžete batériu 4000 mAh vymeniť za priloženú náhradné o kapacite 2000 mAh. Potom stačí nasadiť náhradný zadný kryt k tejto batérii a váš telefón okamžite zoštíhli.

Užívateľov požadujúcich maximálnu mobilitu poteší možnosť vloženia dvoch SIM kariet. Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať. Rovnako tak sa hodí pre kartu s výhodným dátovým tarifou, kde vás v modernej sieti pripojí rýchlosťou až 7,2 Mbps cez HSDPA . V prostredí s WiFi signálom skôr uvítate tento spôsob rýchlejšieho spojenia, čo uľahčí napríklad sťahovanie aplikácií a iného obsahu o veľkej kapacite.

O svižný chod systému sa postará štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz a viac naraz spustených aplikácií do svojej pamäte uloží 1 GB pamäte RAM . Obľúbené aktivity, ako je surfovanie po internete, sledovanie videí na YouTube, hranie hier alebo prezeranie obrázkov, tak budú maximálne rýchle, plynulé a zábavné. Všetkého si do sýtosti užijete v živých farbách as dobrou viditeľnosťou na veľkom 4,5 "IPS displeji , Ktorý má krycie sklo Dragontrail Glass s ohromujúcou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu. Dobre prispôsobiteľné prostredie, ktoré sa môžu naplniť rozličnými aplikáciami, poskytne systém Google Android vo verzii 4.3 .

Doplňujúce informácie:

Výdrž batérie:
Pohotovosť (1 × SIM): 750 h
Pohotovosť (2 × SIM): 450 h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krüger & Matz Drive 2 Black
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií