Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME

Zobraziť katalóg
KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME
4,7 11 hodnotení
Automatický kávovar tlak 15 bar, mlynček na kávu, mliečny systém, príprava dvoch šálok naraz, displej, funkcia horúcej vody, parná dýza, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, časovač, odvápňovací systém, samočistiaci systém, automatické vypnutie, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 2,3 l, mechanizmus mletia: kónické kamene, veľkosť zásobníka mlynčeka 260 g, stupne hrubosti mletia 3, príkon 1450 W, šírka 24 cm, výška 36,6 cm, hĺbka 37,2 cm, hmotnosť 8,4 kg
Kód:  KRUES022 Produktové číslo:  EA891C10   Stránky výrobcu
KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME Predaj skončil

KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME

Hlavička s logom KRUPS

KRUPS Evidence

Automatický kávovar KRUPS Evidence EA891C10
s nádobou na mlieko

Espresso kávovar KRUPS Evidence bol navrhnutý na prípravu úplne dokonalej kávy v pohodlí domova. Ponúka nielen prvotriedne výsledky prípravy kávy, ale zároveň aj skvele vyzerá. Použitím tých najlepších technológií a kvalitných materiálov vznikol kávovar, ktorý sa len tak nevidí. Či už ste fanúšik akejkoľvek kávy, určite si prídete na svoje, kávovar KRUPS EA891C10 totiž zvládne pripraviť 15 rozličných druhov kávy a tiež čaje. Stačí len chvíľka a budete si môcť užívať chvíle odpočinku a pohody so svojím obľúbeným nápojom.

pre otočenie
kliknúť a ťahať


Prehľad 15 nápojov

Na výber z 15 nápojov

Zvládne pripraviť 15 receptov, od klasického espressa, menšieho ristretta alebo káv americano a doppio až po mliečne špeciality cappuccino a latte macchiato. Pozná aj 3 teploty horúcej vody na čaj.

Zrnková káva

Kvalitný mlynček je základ

Mlynček Activespeed je extrémne odolný a vysokokvalitný a vďaka použitým materiálom sa vyznačuje dlhou životnosťou. Kónický tvar mlynčeka dokáže ušetriť až 20 % času pri každom mlecom cykle a dĺžka mletia sa prispôsobuje množstvu použitej kávy. Tento typ mlynčeka je hojne využívaný v profesionálnych prístrojoch.

Prehľad technológie Quattro Force

Technológia Quattro Force

Každý krok z procesu prípravy kávy od mletia až po napustenie šálky je optimalizovaný. Vaše nápoje budú pripravené v tej najvyššej kvalite a za krátky čas. Kávovar sa tiež sám postará o údržbu pomocou funkcie AutoClean.

Príprava dvoch mliečnych nápojov súčasne

Dva mliečne nápoje súčasne

Kávovary KRUPS Evidence sú unikátne možnosťou pripraviť dva mliečne nápoje súčasne. Stačí len pod trysky postaviť dva poháre a stlačiť dvakrát tlačidlo požadovaného nápoja.

Dva poháre pod tryskou kávovaru

Priestor na vysoký pohárik

Výška trysiek je nastaviteľná. Pri krajnej polohe vznikne priestor s výškou 15,8 cm, čo je dostatok priestoru aj na vysoký pohárik na latte macchiato.

Ikona funkcie Dark a Extra Shot

Extra porcia

Ak ste fanúšikovia silnejšej kávy, funkcia Extra shot pridá do vašej kávy porciu espressa navyše. Môžete tiež použiť nastavenie Dark na tmavú kávu, ktorá urobí z vášho napoja silný a vyvážený.

Ikona pre opraviteľnost 10 rokov

Opraviteľný 10 rokov

Prístroje KRUPS sú veľmi kvalitné. Ak by sa vám na ňom ale aj napriek tomu niečo pokazilo, výrobca garantuje, že ho bude schopný opraviť aj o 10 rokov.

Automatický kávovar KRUPS Evidence EA891C10 na kuchynskej linke
Detail 1 – automatický kávovar KRUPS Evidence EA891C10
Detail 2 – automatický kávovar KRUPS Evidence EA891C10
Detail 3 – automatický kávovar KRUPS Evidence EA891C10

Technická špecifikácia

  • Príkon: 1 450 W
  • Tlak: 15 bar
  • Displej: LED
  • Mlynček: Kovový kónický
  • Zásobník na kávu: 260 g
  • Zásobník na vodu: 2,3 l
  • Objem zbernej nádoby: 10 káv
  • Množstvo kávy na šálku: 6 až 9 g, podľa nastavenia
  • Max. priestor pod tryskou: 15,8 cm
  • Filtračný systém: ÁNO
  • Nádoba na mlieko: ÁNO
  • Farba: Brúsený hliník/chróm/čierna
  • Rozmery: 372 × 240 × 363 mm
  • Hmotnosť: 8,4 kg
  • Vyrobené:  Vo Francúzsku

Funkcie

  • Počet receptov: 15
  • Nastavenie množstva: ÁNO
  • Technológia: Thermoblock®
  • Samostatná parná tryska: NIE
  • Mliečny systém: ÁNO
  • One-Touch cappuccino: ÁNO
  • Dve šálky súčasne: ÁNO, vrátane mliečnych
  • Nastavenie jemnosti mletia: 3 polohy
  • Funkcia horúcej vody: ÁNO
  • Program odvápňovania: Automatický
  • Program preplachovania: Automatický
  • Program preplachu trysky na mlieko: Automatický
  • Upozornenie na odvápnenie: ÁNO
  • Upozornenie na prázdny zásobník na vodu: ÁNO
  • Programovateľné automatické zapnutie/vypnutie: ÁNO
  • Úsporný režim: ÁNO
  • Prehľad receptov: espresso, double espresso, coffee, double coffee, cappuccino, double cappuccino, macchiato, double macchiato, zelený čaj, čierny čaj, bylinkový čaj, ristretto, mliečna pena, doppio, americano

Chcete sa dozvedieť viac o automatických kávovaroch Krups Intuition a Evidence?


Stiahnuť PDF
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,3 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
37,2 cm Hotovo!
Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
36,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,4 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
15,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám krátce tento kávovar a měla bych pár dotazů: 1) jak vyčistím odkapávací tácek? vodu vyleju, ale nejde mi nijak rozebrat, abych ho vyčistila uvnitř 2) po přípravě mléčných nápojů provedu proplach, sejmu přední kryt systému trysek, rozeberu a vyjmuté části propláchnu pod vodou. Ovšem v nerozebíratelné části uvnitř v okolí trysek zůstává mléko. Musím tedy po každém použití mléka udělat kromě proplachu i "čištění okruhu mléka", které se provádí přes menu - údržba? 3) latte machiato a capuccino - příprava u tohoto kávovaru probíhá stejně, nejprve našlehané mléko, potom káva. U machiata je to správně, o všem u cappuccina by to mělo být obráceně, nejprve káva potom mléko. Takto v nich nevidím moc rozdíl. 5) Je normální, že při napozštění šlehaného mléka přístroj vydává dost nepříjemný zvuk? Děkuji za odpověď Iva

Zdravím, pořídil jsem si Krups EA891C10 a v baleni kde je hadička na mléko je i černý plast jedná strana je plochá a druhá jakoby asi maticový klíč. K čemu slouží? Děkuji

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto typem a KRUPS EA894T10 Evidence Plus Titan? Děkuji

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl oproti Espresso Krups Evidence EA890110? Děkuji

Dobrý den, z úplně nového kávovaru teče voda. Předpokládám že těsnění vzadu u nádobky bude asi špatné. Lze to snadno vyměnít, abych to hned nemusel reklamovat?? Stalo se to ještě někomu ?

Po mesiaci prestal kávovar robiť penu, pri cappuccino pekne urobil kávu v odtieňoch s krásnou penou, teraz je z toho klasická biela káva bez peny, kávovar vždy prepláchnem, ručné vyčistím mliečny systém a nič, poprosím ako docieliť znovu tu úžasnú kávu. Nastavenie pri cappuccino mam 29 s. ĎAKUJEM.

dobrý den,proč jste najednou zdražili produkt když u něj bylo psáno ještě tři dny dekuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možno nastavovat intenzitu / sílu kafe? Mám rád hodně sinou a manželka zase slabši. Někde jesem cetl., že to nelze. Děkuji Oldřich Mach

Dobrý den, Asi měsíc po zakoupení již nevyrábí pěnu, ale pouze vyteče ohřáté mléko. Tento problém je opakující se a dost zásadní. Co s tím?

Dobrý den, při prvním nastavení jsem zadala měrnou jednotku ml. Za nekolik dní při opravě nastaveni se jednotka změnila na oz a vrácení na ml se nedaří. Jinak jsem velmi spokojená.

12
Diskusia a poradňa k KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME
Príslušenstvo pre KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME s nádobou na mléko. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA891C10 + XS6000 EVIDENCE METAL CHROME tejtartóval.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií