PET Siguro kuchyňský robot

KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

Zobraziť katalóg
KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo
4,6 19 hodnotení
Kávovar na kapsuly 15 bar, 1460W, Thermoblock, 0.8l odnímateľná nádoba na vodu, exkluzívne pre kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto, oranžové
Kód:  EAN3068m3 Produktové číslo:  KP110F31 Stránky výrobcu

KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

Malý, ale šikovný

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Oblo je špičkový kávovar v nevšednom modernom dizajne. Tento cenovo dostupný prístroj  ponúka zaručenú kvalitu značky KRUPS s možnosťou pripravovať  studené i teplé nápoje  . Vďaka kompaktnému prevedeniu nájde miesto aj v tej najmenšej kuchyni. Pracuje pri príkone 1460 W a pri tlaku čerpadla 15 barov. Unikátny kapsulový systém vám umožní vychutnať si krémovú arómu a znamenitú chuť 100% Arabiky. Vybrať si môžete zo širokého spektra horúcich aj studených nápojov. Počas chvíle si tak pripravíte talianske Latté Machiatto, Capuccino, Cortado a ďalšie. Pre deti môžete ľahko pripraviť obľúbené nápoje ako Nesquik, horúcu čokoládu, Nestea a mnoho iných.


Šetrí váš čas aj energiu

Výhodou tohto kávovaru je extrémne rýchla, čista a šetrna prevádzka . Disponuje funkciou automatického vypnutia, vďaka ktorej významne šetrí energiu. Odnímateľná nádržka na vodu ponúka objem 0,8 l. Rovnako ako u všetkých moderných prístrojov podobného typu, ani tu nechýba overený systém rýchleho ohrevu vody Thermoblock.


Jednoduchá obsluha

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Oblo je užívateľsky veľmi prívetivý, vďaka čomu jeho obsluhu zvládne naozaj každý. Využíva klasické manuálne ovládanie. Stačí vložiť akúkoľvek kapsulu NESCAFÉ Dolce Gusto do plastového držiaka a pomocou páčky zvoliť, či má byť použitá teplá alebo studená voda. O tom, či je kávovar práve v prevádzke vás bude vždy spoľahlivo informovať LED indikátor. Pre maximálne pohodlnú obsluhu si odkvapkávaciu tácku môžete nastaviť do 3 polôh podľa veľkosti šálky. Vychutnať si šálku lahodnej kávy nikdy nebolo jednoduchšie!

Technické parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Exkluzívne pre kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto

Príkon:
1460 W

Tlak čerpadla:
15 barov

Objem nádržky na vodu:
0,8 l

Farebné prevedenie:
Oranžové

Ďalšie vlastnosti:
Extrémne rýchla, čista a jednoduchá prevádzka 
Možnosť pripraviť horúce aj studené nápoje
Manuálne ovládanie
Úsporný režim - automatické vypnutie
Thermoblock
Odkvapkávacia tácka s nastavením výšky - tri polohy
LED spínač zapnuté/vypnuté
Kompaktný dizajn - ideálny pre malé kuchyne


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je u tohoto kávovaru automaticky nastavené množství vody použité pro výrobu kávy? Četla jsem v recenzích nižšího typu Krups KP1006CE, že u tohoto kávovaru člověk reguluje množství vody sám, tak mě zajímá jak je to zde. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo
Príslušenstvo pre KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo - KP110F31.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií